Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slunce, seno v New Yorku: Vzduchom lietadli facky aj kopance opätkom!

Bitka v newyorskom metre Zobraziť galériu (2)
Bitka v newyorskom metre (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Začalo to ako jedna facka a skončilo scénou akoby vystrihnutou zo slávnej českej komédie Slunce, seno a pár facek. Akurát drsnejšou. Jej účastníkom ale do smiechu príliš nebolo. Viacerí z nich totiž skončili v putách.

Ak cestujete vlakom alebo metrom, nechajte si svoje názory pre seba. Inak vám hrozí, že dopadnete tak, ako aktéri v nasledujúcom videu. Všetko to začalo v newyrskom metre okolo piatej hodiny minulú sobot ráno v momente, keď si dvadsaťjedenročná Dana Howardová začala doberať o štyri roky staršieho Jorgeho Penu kvôli jeho oblečeniu. Pena mal na sebe bielo-červeno-čiernu koženú bundu a čiapku a posmeškom nevenoval veľkú pozornosť.

Tú si ale nechtiac u Howardovej a jej dvoch kamarátok získal cestujúci, ktorý ich nakrúcal na mobil. Keď to zistili, vystrelili zo sedadiel, pribehli k nemu a vytrhli mu telefón z ruky. Jorge nato Dane vynadá do "špinavých štetiek", čo ju samozrejme vytočilo do nepríčetnosti. "Ako si ma to nazval?," zahučí a kopne mladíka topánkou do hlavy. Penovi nebolo viac treba, otočil sa a udrel protivníčku do tváre. Do bitky sa vzápätí zapojili ďalší pasažieri.

Bitka v newyorskom metre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na miesto po chvíli dorazila polícia, aby narobila poriadky. Penu, Howardovú i obe jej kamarátky zatkla a obvinila výtržníctva a napadnutia. Howardová bola navyše obvinená aj z trestného činu útoku a použitia zbrane - topánky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu