Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bitka kvôli totálnej hlúposti: Vodička zbila ženu (44), až stratila vedomie!

Mladá žena sa rozzúrila kvôli ničomu Zobraziť galériu (2)
Mladá žena sa rozzúrila kvôli ničomu (Zdroj: YouTube)

BIRMINGHAM - Nielen muži si vedia dať poriadne do zubov. Už veľakrát sme sa presvedčili o tom, že aj ženy dokážu byť riadne bitkárky. Ale to, čo predviedla jedna v anglickom meste Birmingham, už naozaj prekročilo všetky hranice slušnosti.

Celý incident, ktorý sa stal pred pár dňami, zachytila bezpečnostná kamera. Išlo v ňom o to, že jedna vodička zablokovala svojím Volkswagenom Touran cestu a keď ju druhá poprosila o to, aby preparkovala, strašne sa rozzúrila.

Video začína tým, ako ženu, ktorá parkovala pred obchodom, požiadala ďalšia o uvoľnenie cesty. Vodička namiesto toho, aby sadla za volant a zaparkovala svoje vozidlo inde, ženu napadla. Zdrapila ju za vlasy, zhodila na zem a búchala o regále s ovocím a zeleninou. Neskôr ju zdvihla na nohy, aby ju o pár sekúnd nato opäť hodila na chodník.

Bitka kvôli totálnej hlúposti:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Bitke sa prizeralo niekoľko okoloidúcich, no ani jeden z nich nezasiahol a obeti nepomohol. "Bol to nevyprovokovaný a násilný na ženu, ktorá požiadala vodičku, aby preparkovala svoje auto, pretože blokovalo cestu," uviedla polícia.

Napadnutá štyridsaťštyriročná žena pravdepodobne počas útoku stratila nakrátko vedomie. Taktiež utrpela pomliaždeniny a v dôsledku útoku sa jej spravila hrča na hlave. Okrem toho je ale v poriadku. Informoval portál metro.co.uk.

Ženská bitka v Birminghame

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu