Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Turecká kozmetika pubúrila svet: Tvárou jej reklamnej kampane sa stal chlpatý terorista!

Firma vraj netušila, že išlo o teroristu! Zobraziť galériu (2)
Firma vraj netušila, že išlo o teroristu! (Zdroj: YouTube)

ANKARA – Pakistanský terorista z al-Káidy zrejme ani netuší, ako veľmi sa preslávil svojím výnimočným zovňajškom. Turecká kozmetická firma z neho urobila modela na propagáciu svojho depilačného prostriedku! Stačilo, aby sa jeho fotografia objavila na sociálnej sieti!

Turecká spoločnosť svoju „hviezdu“ so zločineckou minulosťou neoslovila priamo, ale použila len jej fotografiu. Pakistanec Chálid Šajch Muhammad bol údajne jeden zo strojcov útokov z 11. septembra 2001 na Svetové obchodné centrum v New Yorku.

Kozmetickú spoločnosť zaujala fotografia, na ktorej mu z bieleho trička vykukuje štedro ochpený hrudník, ramená a chrbát. Aj preto sa pri jeho podobizni v reklame objavil výstižný slogan: „Chlpy samé nezlezú.“

Turecká kozmetika pubúrila svet:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Kuriózna fotografia teroristu bola zhotovená po Chálidovom dolapení v roku 2003 v Pakistane. Firma však tvrdí, že fotografiu nepoužila pre jeho teroristické aktivity, ale výhradne kvôli jeho telesnému porastu.

Ešte zarážajúcejšie vyznieva odpoveď zástupcu spoločnosti: „Nevedeli sme, že je to terorista. Ten chlapík je pekne chlpatý, a tak sme si hovorili, že sa nám jeho telo bude hodiť do reklamy,“ dodal s tým, že fotografiu stiahli z jednej sociálnej siete, kde sa objavila hneď niekoľkokrát s rôznymi vtipnými komentármi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu