Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dobrodružstvo na pohovke

Dobrodružstvo na pohovke Zobraziť galériu (3)
Dobrodružstvo na pohovke (Zdroj: Samsung)

Kto povedal, že na to, aby ste zažili niečo naozaj vzrušujúce, musíte mať v sebe nesmiernu dávku odvahy a chuť vystavovať sa rizikám vonkajšieho sveta? Konečne je tu zábava pre všetkých! Introverti aj extroverti, vyznávači akcie či romantiky, fanúšikovia rýchleho športu alebo hlučnej muziky – vy všetci máte niečo spoločné. Akonáhle sa ocitnete vo svete úžasného obrazu nového revolučného televízora, rozbúcha sa vám srdce a pocítite, aké je to byť priamo uprostred ohromujúcej akcie.

Tú zažijete vďaka prvému zakrivenému UHD televízoru na svete. Nielenže s ním budete mať pocit, akoby namiesto vašej návštevy kina prišlo kino priamo do vašej domácnosti, ale taktiež budete svedkami takého realistického obrazu, aký ste ešte u vás doma nevideli. Funkcia Auto Depth Enhancer k vám totiž prinesie väčší pocit hĺbky aplikovaním rôznych úrovní vylepšenia kontrastu na rôzne oblasti obrazu, takže sledovanie televízie bude skutočne podmanivým zážitkom. Pridajte si k tomu Peak Illuminator, technológiu, ktorá zvyšuje svietivosť zosilnením LED podsvietenia v svetlých oblastiach obrazovky a dostanete výsledné zážitky, po ktorých budete túžiť znova a znova.

Ďalšia výborná správa je, že s prvým zakriveným televízorom Samsung radu HU8500 nemusíte mať výčitky voči vašim očiam. Zakrivená televízia totiž šetrí váš zrak, ako doteraz žiadna iná! A to všetko pri obrovských uhlopriečkach 55, 65 alebo 78 palcov. Vďaka formátu UHD si vychutnáte akýkoľvek televízny program v špičkovej kvalite, a to aj vtedy, ak tento program nepochádza zo zdroja UHD. Obrazový mechanizmus od Samsungu totiž nielenže spracováva zdroje UHD tak, aby sa zobrazovali s ostrým rozlíšením 4K, ale aj konvertuje obsah s nižším rozlíšením na úroveň ostrosti, ktorá je takmer taká istá ako pri rozlíšení Ultra High Definition.

Zakrivený Samsung radu HU8500 ponúka navyše niekoľko vylepšení. Predovšetkým možnosť zakúpiť si dokonale kompatibilný, rovnako zakrivený soundbar Samsung HW-H7500/H7501, ktorý vám k perfektnému obrazu zaistí pohlcujúce ozvučenie, a to vďaka 8.1 audio kanálom. Doteraz nevídanou novinkou je aj súprava UHD Evolution Kit, po ktorej zakúpení svoj Samsung UHD televízor aktualizujete tak, aby bol kompatibilný s budúcimi štandardmi UHD, takže si ani po niekoľkých rokoch jeho používania nebudete musieť kupovať nový. Pre zažitie skutočného dobrodružstva odteraz nemusíte cestovať do divokých džunglí, ani riskovať svoj život pri rýchlej jazde na motorke. Pohodlne sa usaďte na pohovke a nechajte sa vtiahnuť do deja. Zakrivený televízor Samsung HU8500 urobí všetko ostatné za vás.

www.samsung.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu