Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Keď nie je čas chodiť do kina...

Keď nie je čas chodiť do kina... Zobraziť galériu (3)
Keď nie je čas chodiť do kina... (Zdroj: Samsung)

Vieme, mali by sme to robiť všetci. Vzdelávanie, kultúra, zážitky s priateľmi. Odvšadiaľ počúvame, aké dôležité je v dnešnom uponáhľanom svete aspoň na hodinku denne „vypnúť“ a dopriať si relax, prečítať si dobrú knihu, navštíviť športové podujatie, či posedieť si s rodinou a s kamarátmi v prostredí našej domácnosti. Realita je však iná. Prídeme z práce a doma nás čakajú ďalšie povinnosti. Hovoríme si: kedy si konečne budem môcť oddýchnuť? Ak aj vy patríte k ľuďom, ktorí nemajú čas navyše, no napriek tomu nechcete byť ukrátení o chvíle pohodlia a fascinujúcich zážitkov? Je tu ideálne riešenie!

Predstavte si, že už nemusíte nikam chodiť. Nikam sa chystať, parádiť sa, ani presúvať termíny, aby ste si ukrojili aspoň pár hodín voľného času. Predstavte si, že sa usadíte doma a stlačením jediného tlačidla budete za menej ako dve sekundy vtiahnutí do podmorského sveta, alebo pred sebou môžete mať dokonale panoramatický výhľad na veľkomesto. Nič pre vás? Tak stlačte znova a ocitnite sa na futbalovom štadióne plnom burácajúcich fanúšikov, alebo si zabezpečte pohľad na univerzum priamo z vesmírnej lode. To všetko je možné.

Vytratilo sa z pozerania televízora bývalé čaro? Našťastie, sú medzi nami múdri ľudia, ktorí myslia o krok vpred a presne títo dali do pohybu revolúciu v pozeraní televízie. Pred pár rokmi sme si začínali zvykať na to, že televízory už nie sú veľkorozmerné škatule, ale oveľa príjemnejšie, ploché tabule. Opäť dozrel čas posunúť sa o stupienok vyššie. Vykročte a objavte úplne novú, zakrivenú technológiu!

Televízor Samsung radu HU8500 je totiž na rozdiel od všetkých svojich predchodcov už na prvý pohľad iný. Je úplne prvým UHD televízorom na svete, ktorý má zakrivenú obrazovku, čo nielenže pôsobí vzrušujúco, ale zo zdravotného hľadiska vaše oči ocenia skutočnú šetrnosť a už nikdy sa nebudú chcieť pozerať na iný! Ak by sa vám však predsa len zacnelo po starých, dobrých filmoch, Samsung má riešenie. Volá sa Upscaling a je to technológia, ktorá prevádza zdroje Full HD a HD na úroveň takmer UHD, čím získate ten najkvalitnejší obraz. A že sledovanie bude naozaj veľkolepé, zaručujú okrem skvelej kvality obrazovky aj rozmery televízora. Zakrivený Samsung s UHD rozlíšením radu HU8500 je totiž dostupný v 55-, 65- a v neuveriteľnom 78-palcovom prevedení!

Skutočnú dokonalosť uzatvára technológia PurColor, vďaka ktorej vidíte všetky odtiene farieb do najmenších detailov. Sledovaná športová akcia sa premení na skutočný zážitok. Ten ešte podčiarkne tzv. „futbalový režim“, v ktorom zelený trávnik na ihrisku a všetky ostatné farby na štadióne vyniknú veľmi ostro a autenticky. A ak si nepotrpíte len na skvelom obraze a elegantnom dizajne, ale ste aj skutočným zvukovým fajnšmekrom, k televízoru si jednoducho zaobstaráte kompatibilný soundbar (áno, aj ten je zakrivený!) Samsung HW-H7500/H7501 a budete si vychutnávať 8.1-kanálový, nezvyčajne pohlcujúci zvuk, napríklad pri spomínanej burácajúcej atmosfére štadióna.

Ale to nie je všetko. Televízne technológie sa neustále vyvíjajú a platí to aj pre televízor Samsung UHD. Vďaka súprave UHD Evolution Kit, ktorá sa dá dokúpiť dodatočne, môžete svoj Samsung UHD televízor aktualizovať tak, aby bol kompatibilný s budúcimi štandardmi UHD, a to bez toho, aby ste si museli kupovať nový televízor. Pripravte sa na budúce štandardy UHD s funkciou Future Ready.

Urobte si konečne radosť a nechajte nový zakrivený Samsung radu HU850 skrášliť vašu obývačku. Nech môže intuitívne snímať váš pohyb a vďaka jedinečnému systému aj rozpoznávať vaše hlasové príkazy. Vypnite od všetkých a zapnite si HO!   

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu