Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lady Diana dala dievčatku zo slávnej fotografie silu poraziť rakovinu: Po 17 rokoch sú opäť spolu

Hollie prehrala svoj boj s rakovinou a pobrala sa na druhý svet za Lady Dianou. Zobraziť galériu (6)
Hollie prehrala svoj boj s rakovinou a pobrala sa na druhý svet za Lady Dianou. (Zdroj: daily mail, facebook)

LONDÝN – Lady Diana bola osobnosťou, ktorá ovplyvnila mnohých ľudí. Jej charitatívne činnosti boli len zlomkom toho, čím si získala srdcia fanúšikov. Existuje niekoľko fotografií blond krásky, ktoré obleteli svet, medzi nimi aj tá, na ktorej jej na kolenách sedí holohlavé dievčatko, ktoré bojuje s leukémiou.

V tom čase, v roku 1997, mala Hollie Robinsonová Marschová iba štyri roky a s leukémiou si nakoniec poradila. No ako to často býva pri tejto zákernej chorobe, vrátila sa a tento krát už Hollie boj nezvládla. Vo veku 21 rokov pred pár dňami zomrela. O dni, keď prišla malú pacientku navštíviť davmi milovaná princezná z Walesu, porozprávala médiám jej matka Claire.

Hollie prehrala svoj boj
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: daily mail, facebook)

„Pre Hollie to nebola veľká vec, ale Hollie bola vždy ten druh milého človeka. Mohli ste ju predstaviť aj kráľovnej a ona by sa k nej správala rovnako ako ku komukoľvek inému. Všetkých brala rovnako. Bola veľmi prirodzená, keď bola s princeznou Dianou. Hollie bola vždy veľmi príjemné dieťa,“ opisuje chvíle z fotografií zronená matka.

Hollie prehrala svoj boj
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: daily mail, facebook)

Obrázok zo stretnutia Diany a Hollie bol zverejnený po celom svete a nakoniec ho použili po smrti manželky princa Charlesa ako sprievodnú fotografiu päťlibrovej mince s jej podobizňou. „Bola ňou unesená a v ďalších rokoch bola šťastná vždy keď mohla ostatným deťom v škole priniesť ukázať tú mincu,“ hovorí ďalej Claire.

Hollie prehrala svoj boj
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: daily mail, facebook)

Keď rodine oznámili, že rakovina sa vrátila, Holliin brat Jake bol odhodlaný darovať jej kostnú dreň. Po náročnej a agresívnej chemoterapii však Hollie zlyhali viaceré orgány, a tak sa už nedalo nič robiť. Na pohreb jej prišli stovky ľudí, ktorí si opäť pripomenuli a uctili aj pamiatku Lady Diany.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu