Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tatra banka prináša jednu z najočakávanejších aplikácií

Aplikácia Tatra banka ponúka tie najpoužívanejšie funkcie.
Aplikácia Tatra banka ponúka tie najpoužívanejšie funkcie. (Zdroj: Tatra Banka)

Aplikácia Tatra banka je dostupná už aj pre Windows Phone. Bankové služby v mobile tak môžu využívať skoro všetci používatelia smartfónov.

Už viac ako 150 000 používateľov má aktivovanú aplikáciu Tatra banka. Z nich takmer 70 % ju aktívne použije aspoň raz za mesiac. Klienti najčastejšie kontrolujú zostatky a pohyby na svojich účtoch a kreditných kartách, prípadne realizujú prevodné príkazy.

Spoznajte aplikáciu Tatra banka

„Podľa reakcií zo sociálnych sietí a rôznych fór už naši klienti na verziu pre Windows Phone netrpezlivo čakajú. Veríme, že sa im bude aplikácia Tatra banka pre Windows Phone jednoducho a komfortne používať,“ vyjadrila sa Pamela Babuščáková, vedúca oddelenia rozvoja mobilných aplikácií a webov Tatra banky.

Po funkčnej stránke Windows Phone aplikácia Tatra banka ponúka tie najpoužívanejšie funkcie, ako sú prehľad účtov, správa kreditných kariet alebo platby v eurách aj do SEPA krajín. V menu aplikácie nájdete aj praktické pomôcky: aktuálny kurzový lístok a mapu s pobočkami a bankomatmi Tatra banky. Za bližšie spomenutie určite stojí tiež funkcia Skener poštových poukazov a faktúr, ktorú ocení každý, kto sa viac nechce zdržiavať vypisovaním platobných príkazov.

Rovnako zaujímavá je možnosť zobrať si úver na poslednú chvíľu. Non-stop predschválený spotrebný úver je dostupný 24 hodín denne a 7 dní v týždni a načerpanie prebehne okamžite. Predstavuje tak ideálne riešenie na financovanie auta, dovolenky alebo vylepšenie domácnosti. Postupne budú pribúdať ďalšie obľúbené funkcie a možnosti zatiaľ dostupné len pre Android a iOS, ako napríklad výber hotovosti z bankomatu cez mobil alebo trvalé príkazy.

Stiahnuť pre Windows Phone

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu