Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zázrak, aký tu ešte nebol: Bábätko z Afriky za pár sekúnd vyrástlo v chlapa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ibtimes.co.in)

FOQUELLEH - Mladá matka z okresu Panta v Libérii je v šoku. Tvrdí totiž, že z jej dvojmesačného syna sa v priebehu niekoľkých sekúnd stal dospelý muž. Ak je to naozaj pravda, potom ide o zázrak. K tejto verzii sa prikláňajú aj miestni obyvatelia.

Príbeh malého Smitha Freemana znie ako z iného sveta. Jeho šestnásťročná matka Lorp Kollieová vyhlásila, že jej len niekoľkomesačný synček za pár sekúnd vyrástol v chlapa. Malo sa tak stať minulý utorok.

"Išla som na farmu a niesla som Smitha na rukách. V jednu chvíľu sa začal pýtať dolu, tak som položila na zem. Zrazu sa zmenil na dospelého muža a utiekol do kríkov," povedala. Tínedžerka dodala, že jej syn nemá na tele žiadnu jazvu ani znamienko, ktoré by mohlo naznačovať, že pochádza z "temného sveta".

O bizarnom prípade informoval africký denník Daily Observer. Ak by sa ukázal ako pravdivý, išlo by naozaj o zázrak. Otec chlapca Watson Freeman pre denník povedal, že zmiznutie syna je "neuveriteľné a dych berúce". Dedko Jerome Kowan si zas myslí, že je "práca temných síl".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu