Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Masturbovala v búrke pod stromom: Pri orgazme ju zasiahol blesk!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: sunnylol.com)

HOAGLAND - Predstavivosť niektorých ľudí nepozná hraníc. V tomto prípade ani tak nejde o predstavivosť dospievajúcej ženy, ktorá by sa potrebovala utiahnuť do súkromia a urobiť si svoje, ale aktivistov proti masturbácii. Toto sa len tak vymyslieť nedá.

Ortodoxná kresťanská iniciatíva, ktorá masturbáciu označuje za jeden z najhorších hriechov, na svojej webstránke zverejnila šokujúcu informáciu. Autor v nej tvrdí, že 17-ročnú Jennifer Connery v štáte Nebraska zasiahol blesk práve vo chvíli, keď sa v búrke pod stromom sama ukájala. Hodnovernosť správy sa snažili umocniť údajným vyhlásením otca.

"Z celkom jasných dôvodov nedovoľujeme našim deťom masturbovať doma, tak asi preto sa vykradla von," hovorí podľa portálu stopmasturbationnow.ogr zahanbený Winston Connery.

Aby toho stále nebolo málo, pridali aj lekárske analýzy, podľa ktorých vlhkosť z vagíny dievčaťa a jej prsty poslúžili ako vodič a keď výboj prechádzal vagínou a prstami, spôsobil nezvratné poškodenie nervových zakončení. Tínedžerka tak údajne už nikdy nebude nič cítiť ani na končekoch prstov, ani vo vagíne.

"Mala šťastie, že použila len dva prsty, mohlo to skončiť oveľa horšie," dodala ošetrujúca pediatrická sestra Carol Rogers.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu