Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Osudový návrat domov: Dcéra po rokoch prekvapila rodičov, radšej skočili pod vlak!

Pri miestnom železničnom priecestí pribudnú ďalšie dva kríže
Pri miestnom železničnom priecestí pribudnú ďalšie dva kríže (Zdroj: Facebook)

CHERRY WILLINGHAM – Úbohí rodičia. Dcéra im narobila zo životom peklo. Keď sa raz nečakane nasťahovala späť do rodného domu, radšej sa rozhodli spoločne ukončiť mnohoročné trápenie a skočili pod vlak.

Dôchodca Peter Smith (80) a jeho manželka Betty (78) si v britskom grófstve Lincolnshire užívali zaslúženú jeseň života. Po toľkých desaťročiach utrpenia, ktoré v domácnosti zažívali s nepodarenou dcérou, sa tešili, že dožijú v pokoji. To však netušili, že sa čierna ovca rodiny jedného dňa vráti späť.

Xantipa Jane (50) nedávno zabúchala na dvere aj s kuframi a rovnako „podareným“ druhom a vetchým starčekom neostávalo nič iné, len ich pustiť dnu. Hádky, od ktorých už chceli mať do smrti pokoj, však pokračovali. A tak sa starkí rozhodli smrť trochu urýchliť. Spoločne sa ruka v ruke pobrali k železničnej trati, počkali na najbližší nákladný vlak a keď už rušňovodič nemohol nič urobiť, postavili sa do koľajiska. Sused Geoff Walpole (70) vypovedal, že v deň dvojnásobnej samovraždy bolo od Smithovcov opäť počuť veľký krik. Incident prešetruje aj polícia, no zatiaľ nikoho neobvinila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu