Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Šok na prednáške: Profesor sa vyzliekol pred študentmi, vieme prečo!

Ian ukázal chpatý chrbát aj spodky Zobraziť galériu (2)
Ian ukázal chpatý chrbát aj spodky (Zdroj: YouTube)

LEEDS - Istý britský profesor sa vlastným pričinením ocitol v poriadnej kaši. Na prednáške totiž predviedol šokovaným študentom striptíz, na čom sa síce oni schuti zasmiali, ale jeho nadriadení už nie. Má šťastie, že kvôli tomuto výstrelku nepríde o prácu. Zatiaľ.

Doktor Lamond vyvolal pred časom obrovský škandál. Na svojej alma mater - Leeds Metropolitan University, počas prednášky s prvákami zrazu začal zo seba strhávať oblečenie. Nechal si na sebe len šedé, nie príliš vábne vyzerajúce, trenky. Následne sa dokonca začal holiť.

VIDEO Šok na prednáške:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Všetko je samozrejme riadne zdokumentované. Viacerí študenti striptíz päťdesiatjedenročného profesora, ktorý získal titul PhD. v oblasti umenia a kultúrnej politiky, nafotili a hneď zavesili na Twitter. "Vôbec nemám poňatia o tom, čo sa tu práve deje, prečo je môj prednášajúci polonahý. A teraz si dokonca na tvár nanáša holiacu penu," okomentoval dianie v sále jeden z nich.

Lamond svoje konanie odôvodnil tým, že si chcel získať pozornosť študentov a primäť ich k učeniu. Takéto vysvetlenie už ale u vedenia univerzity neobstálo. Profesora síce nevyhodilo, ale incident stále vyšetruje. Informoval portál dailymail.co.uk.

Profesor sa vyzliekol na hodine

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu