Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Ruska obmäkčovala policajtov striptízom: Odtiahli jej auto, pozrite, či sa jej to podarilo!

Blondínke nepomohol ani takýto tanček Zobraziť galériu (3)
Blondínke nepomohol ani takýto tanček (Zdroj: YouTube)

TULA - Ako ďaleko by ste boli schopní zájsť, keby ste videli, ako vaše auto nakladá odťahová služba? Jedna žena z Ruska sa kvôli tomu bola ochotná vyzliecť. Čo myslíte, obmäkčili jej prednosti srdcia (či skôr pohľady) inak neoblomných odťahovákov?

Obyvateľ ruského mesta Tula zachytil na kameru bizarnú tanečnú, či skôr striptízovú scénu. Video zachytáva moment, kedy sa mladá blondínka v snahe zabrániť odtiahnutiu auta rozhodne pre zúfalý krok. Vyskočí na náklaďák a začne zo seba strhávať kusy oblečenia.

Krásna Ruska obmäkčovala policajtov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Sledujte, čo všetko sú niektorí vodiči ochotní urobiť pre to, aby im neodtiahli auto. Táto dáma predviedla skutočnú šou, len aby zastavila dopravnú políciu," okomentoval video jeho autor Anatolij Alexandrovič.

Krásna Ruska obmäkčovala policajtov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Polícii sa zrejme nepáčilo, že žena zaparkovala pred mestským Domom kultúry pracovníkov železníc. A tak stavila na osvedčené zbrane a vyzliekla sa. Nechala si len ultrakrátky top a nohavičky. Dokonca predviedla aj provizórny tanec okolo tyče. Dúfala, že policajti sa nad ňou zľutujú. "V podstate bola v práve. Vozidlo totiž podľa zákona nemôže byť odtiahnuté v prípade, že je jeho vodič prítomný na mieste," podotkol Anatolij.

Napriek tomu slečna o svojho štvorkolesového tátoša prišla. Hoci si muži zákona jej striptíz očividne užívali, nakoniec jej auto aj tak vzali. Mala radšej vyskúšať starý dobrý ruský trik, ktorým je malý peňažný úplatok. Ten vraj zaberá nielen pri odťahovaní auta, ale aj pri iných dopravných priestupkoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu