Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Komunista má po vtákoch: VIDEO, ako obchytkával ženu v metre, ho usvedčilo ešte aj z klamstva!

Wanga pokúšal ženský zadok
Wanga pokúšal ženský zadok (Zdroj: YouTube)

ŠANGHAJ - Komunistický politik z Číny prišiel o prácu po tom, ako sa prevalilo, že v metre sexuálne obťažoval mladú ženu. Celý čas si pritom vymýšľal najrôznejšie výhovorky, aby sa obhájil. No video, ktoré nakrútil ďalší cestujúci, hovorí za všetko.

Predstaviteľ čínskej komunistickej strany bol natoľko hlúpy, že sa nechal prichytiť pri sexuálnom harašmente. Wanga Qikanga natočili v mestskom hromadnom prostriedku v čínskom Šanghaji, ako sa hodnú chvíľu uprene díva na zadok jednej dievčiny a dokonca sa ho aj dotkol. Keď sa jeho obeť otočí, aby zistila, kto to bol, Wang sa v duchu hesla "ja nič ja muzikant" tvári, že sa pozerá do mobilu.

Video sa dostalo do rúk polície, ktorá nemravníka vypátrala a predvolala na výsluch. Qikang povedal, že ženy sa dotkol omylom, keď zaspal v metre. Zo záberov je pritom jasné, že mal oči otvorené dokorán a dobre vedel, čo robí.

Mladíka podľa informácií denníka South China Morning Post v dôsledku jeho neslušného konania vylúčili z komunistickej strany a taktiež ho vyhodili z práce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu