Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zvrhlá záľuba: Úchyl v MHD ejakuloval ženám do vlasov!

Jared Walter
Jared Walter (Zdroj: katu.com)

PORTLAND - Úchylný ako hrom sa ukázal byť dvadsaťšesťročný mladík z amerického štátu Oregon. Počas cesty autobusom totiž masturboval a ejakuloval do vlasov ostatných pasažierov. Svojej záľube sa však už viac môcť venovať nebude; zatkla ho totiž polícia.

Jared Weston Walter pred niekoľkými týždňami cestoval verejnou dopravou v meste Portland. Približne o siedmej hodine ráno si cestujúci všimli, ako onanuje. Skôr, než stihli niečo podniknúť, vyvrcholil do vlasov mladej ženy. Tá ho okamžite udala na polícii. Vyšetrovatelia majú podozrenie, že Walter sa podobným spôsobom uspokojil pred časom na minimálne ďalších dvoch ženách.

Weston sa v sexuálnom týraní pasažierov mestskej dopravy zrejme vyžíva. V roku 2010 bol odsúdený za to, že ľuďom v autobuse odstrihával vlasy a dával im do nich lepidlo. Dostal trinásť mesiacov natvrdo a k tomu dvojročnú podmienku. Momentálne čelí obvineniu zo sexuálneho obťažovania, harašmentu, vzbudzovania verejného pohoršenia a výtržníctva, informoval portál Huffington Post.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu