Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi fanúšičku (17) čakalo po zápase v Brazílii prekvapenie: FOTO zo štadióna jej zmenilo život!

Z fanúšičky sa stane modelka Zobraziť galériu (3)
Z fanúšičky sa stane modelka (Zdroj: gva.be)

LONDÝN - Belgicko síce vypadlo na svetovom šampionáte v Brazílii už vo štvrťfinále, minimálne jedna jeho fanúšička má však aj tak dôvod na radosť. Reč je o krásnej tínedžerke, ktorú si počas zápasu tímu jej rodnej krajiny všimli tí správni ľudia a ponúkli jej modelingovú zmluvu.

Futbalové majstrovstvá sveta nie sú len o futbale, ale aj o fanúšikoch. Počas každého zápasu sa to na štadiónoch hemží na veľké potešenie mužov krásnymi ženami. Jednou z nich bola nepochybne len sedemnásťročná Axelle Despiegelaere, ktorá prišla do Brazílie povzbudiť svoje rodné Belgicko.

Sexi fanúšičku (17) čakalo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gva.be)

Na stretnutí s Ruskom ešte v základnej skupine sa obliekla do národných farieb a na hlavu nasadila čiapku s rohmi. I tak ale vyzerala skvele. Jej fotka sa začala rýchlo šíriť na weboch aj v tlači, až sa dostala k predstaviteľom francúzskeho kozmetického giganta L'Oreal. Tí jej krátko nato ponúkli spoluprácu. V utorok krásna Axelle potvrdila, že kontrakt prijala, píše denník Daily Mail.

Sexi fanúšičku (17) čakalo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gva.be)

Po návrate domov si nádejná modelka zriadila na Facebooku profesionálny profil, ktorý lajkovalo viac ako 200 tisíc ľudí. Zdá sa teda, že závratná kariéra je už len otázkou času.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu