Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mrazivé posolstvo: Lenka (†14) ako súčasť nápisu "Si na rade", o mesiac záhadne zomrela!

Osudný nápis a Lenka ako písmeno I Zobraziť galériu (3)
Osudný nápis a Lenka ako písmeno I (Zdroj: topky)

BRNO - Keď sa štrnásťročná Lenka fotila ako súčasť nápisu vytvoreného z kameňov, netušila, že sa za tým skrýva mrazivé posolstvo. O mesiac neskôr totiž dievčina nečakane zomrela. Ani samotní rodičia ešte presne nevedia, čo sa vlastne stalo.

Lenka V. sa v polovici mája nechala odfotiť ako písmeno I vo vete "Si na rade", ktorú so spolužiakmi vyskladali na zemi.

Mrazivé posolstvo: Lenka (†14)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

V nedeľu 22. júna, o päť týždňov neskôr, deviatačka z Brna zomrela, informoval Blesk.cz. Príčiny záhadného úmrtia nie sú jasné, zdravotníci nechcú vzhľadom na vek mladistvej nič prezradiť. Jej rodina sa vraj domnieva, že mohlo ísť o pľúcny opuch či zápal srdcového svalu.

Jeden z autorov fotografie pod ňu pár dní po tragédii napísal: "Už tú fotku neznášam. Cítim sa kvôli nej blbo. Prečo som na túto rolu musel dosadiť práve ju."

Nečakaná smrť hráčky miestneho volejbalového klubu zdrvila nielen rodičov, kamarátov, ale aj jej spoluhráčky a trénerku. Tá na stránku klubu TJ Junior Brno napísala: "Milá Leňo, bola si ako vánok, ktorý sa náhle objavil a nesmelo po nás pofukoval. Postupne si získavala silu a sebavedomie, radovala sa zo svojich úspechov. Stala sa z teba sebavedomá mladá dievčina, ktorá si užíva život. A zrazu ťa v najväčšom rozkvete rovnako náhlo a potichu zase vietor odvial a zostalo tu po tebe prázdne miesto. V našich srdciach však budeš mať miesto stále. Trénerka Pavla a spoluhráčky."

Mrazivé posolstvo: Lenka (†14)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu