Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tínedžerka (18) dostala po číne strašné kŕče: Zachránili jej život!

Brooke sa prakticky uzdravila
Brooke sa prakticky uzdravila (Zdroj: mirror.co.uk)

BIRMINGHAM - Kto by bol povedal, že čínsky pokrm vám môže zachrániť život. Presne to sa však stalo mladej Britke Brooke Evansovej, ktorá po jeho skonzumovaní opakovane skončila v nemocnici. Lekári nakoniec vďaka silným kŕčom zistili, že trpí rakovinou.

Osemnásťročná Brooke zbožňuje čínsku kuchyňu a pravidelne si ju objednávala ako donášku. Lenže po čase sa u nej po jej konzumácii dostavovali silné kŕče. Lekári boli v rozpakoch a zakaždým jej predpísali lieky, po ktorých bolesť ustúpila. "Stávalo sa to vždy po tom, ako som zjedla pikantnú čínu. Vždy som po nej skončila na pohotovosti," povedala dievčina.

Pri poslednej hospitalizácii bolo ale všetko inak. Tínedžerke diagnostikovali lymfatickú leukémiu. Podstúpila osemmesačnú chemoterapiu a momentálne je v remisii, píše denník Birmingham Mail.

Brooke dúfa, že budúci rok už bude na tom zdravotne tak dobre, že sa bude môcť vrátiť do školy. "Už sa neviem dočkať toho, až sa zas vráti môj život do normálu. Chcem ísť na vysokú školu študovať ošetrovateľstvo a takisto milujem šoférovanie," dodala optimisticky naladená Brooke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu