Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Srdcervúci príbeh skončil nechutným hyenizmom: Smrteľne chorú Ashanti (11) zradil vlastný otec!

Najhoršiu zradu v živote si pre chorú dcérku Ashanti pripravil práve otec. Zobraziť galériu (4)
Najhoršiu zradu v živote si pre chorú dcérku Ashanti pripravil práve otec. (Zdroj: preciouslittleprincess.moonfruit.co)

LONDÝN - Ak máte dieťa, ktoré trpí nevyliečiteľnou chorobou, ťažko sa s tým vyrovnáte. No ani to neospravedlňuje to, čo urobil Albi Elliott (44) svojej dcérke Ashanti (11). Ashanti trpí vzácnou genetickou poruchou – Hutchinson-Gildfordou progériou. Jediným jej snom bolo zaplávať si s delfínmi, no keď bola kúsok od jeho naplnenia, otec ju hnusne zradil.

Progéria spôsobuje, že dieťa rastie päť až desaťkrát rýchlejšie. Ashanti sa už vo veku troch rokov musela liečiť na rôzne starecké choroby. Týmto ochorením trpí asi iba 100 detí na svete, dožívajú sa zväčša 13 až 15 rokov.

Zviera v ľudskej koži
Zobraziť galériu (4)
Zviera v ľudskej koži

Aj preto sa Sussex British Motorcycle Owners Club (z ang. Britský klub majiteľov motocyklov v Sussexe) rozhodol vyzbierať sa Ashanti na cestu za delfínmi. Ešte v roku 2010 jej otcovi Albimu darovali šek na 3500 libier (4385 eur). Žiadna cesta sa však nekonala.

Najhoršiu zradu v živote
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: preciouslittleprincess.moonfruit.co)

Albi všetky peniaze minul v obchodný reťazcoch. Manželke Phoebe Smithovej nič nepovedal, jeho zrada preto bolela ešte viac: „Vedomie, že ju okradol ma zničilo. Pre mňa je to rovnaký zločin ako zneužitie. Pre Ashanti je ťažké vyrovnať sa s tým, že otec jej zničil sen.“

Súd v Chichesteri uväznil Albiho na tri roky, no smutnému dievčatku to už radosť neprinesie. S matkou sa o Albiho čine dozvedeli náhodou po dvoch. „Nič sme o nich nepočuli, takže keď vo februári prišla Ashantina matka do klubu, opýtali sme sa na ich plány. Ukázalo sa, že o tom nič nevie,“ povedal pre Daily Mail Clive Etherington, sekretár klubu a dodal: „Je to nechutné, naozaj smutný, veľmi smutný prípad.“

Najhoršiu zradu v živote
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: preciouslittleprincess.moonfruit.co)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu