Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exhibicionistka spôsobila chaos vo Viedni: Pri opaľovaní na balkóne otŕčala na vodičov frndu!

Toto veru nebol dobrý nápad
Toto veru nebol dobrý nápad (Zdroj: Twitter)

VIEDEŇ - Mladá žena, ktorá sa opaľovala nahá v rakúskej metropole, spôsobila dopravnú nehodu. Svojím telom totiž natoľko zaujala pozornosť prechádzajúcich motoristov, že úplne zabudli na to, že šoférujú a vrazili do seba.

Nemravníčku odfotil študent Gregory Shakaki pri tom, ako ležala nahá na matraci v okne svojho bytu na treťom poschodí, pričom zadok a nohy jej trčali von. "Keď som ju zbadal, myslel som, že mám úpal," povedal miestnym médiám.

Exhibicionistka spôsobila chaos vo
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

Je síce fajn, že dotyčná dievčina chcela nachytať bronz, očividne však nepomyslela na to, aké to môže mať následky. A to celkom vážne. Vodiči idúci po ceste pod jej oknom totiž kvôli nej úplne stratili hlavu, zadívali sa hore a nesledovali dopravnú situáciu. A tak sa stalo, že dvaja z nich skončili v sebe.

"Čo si sa nepozeral tam, kam si sa mal?", zakričal muž, do ktorého narazil vodič idúci za ním. "Ospravedlňujem sa, niečo ma vyrušilo," povedal vinník nehody a ukázal prstom na okno, v ktorom sa opaľovala odvážna slečna.

Tá dokonca spôsobila dopravnú zápchu, ktorú rozohnala až polícia. Po jej príchode však naháčka už v okne nebola, napísal web denníka Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu