Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Erotický rozruch v Prahe: Bezprízorný naháč na prechádzke, prišlo nečakané vyvrcholenie!

Mladík sa prechádza nahý bez studu Zobraziť galériu (2)
Mladík sa prechádza nahý bez studu (Zdroj: navratdoreality.com)

PRAHA - Ľudia akoby v dnešnej dobe strácali hanblivosť a akúkoľvek súdnosť. Navlečú na seba hocičo a pírsing či tetovanie na akejkoľvek časti tela už nie je ničím výnimočným. Ako protiklad tu zas máme exhibicionistov, ktorí sa radi ukazujú tak, ako ich pán Boh stvoril. Naposledy sa tak stalo uplynulý víkend v Prahe.

Česká metropola zažila minulú sobotu malý rozruch. O ten sa postaral neznámy mladík, ktorý bol úplne nahý a prechádzal sa po Husitskej ulici. Okoloidúci, ktorí ho nakrúcali, žartovali, že "je to asi dôsledok LSD alebo že ho vykopla frajerka".

Netrvalo dlho a naháča si všimla ho policajná hliadka. Jeden zo strážnikov k nemu pristúpil a snažil sa mu slušne dohovoriť. Exhibicionista si na jeho veľké prekvapenie pred neho kľakol, akoby ho chcel prosiť o odpustenie. Vzápätí na neho fyzicky zaútočil. Dvojica začala zápasiť.

Erotický rozruch v Prahe:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: navratdoreality.com)

Vtom kolegovi pribehol na pomoc druhý policajt. Agresívneho muža sa nakoniec podarilo spacifikovať. Posledný pokus o odpor predviedol, keď sa snažil vyliezť na kapotu auta. Mal ale smolu, strážnici ho mali pod kontrolou a naložili ho do auta. Krvné testy vraj nepreukázali prítomnosť zakázanej látky. Mladík skončil na psychiatrii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu