Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prekvapenie v každom kúsku…

(Zdroj: milka)

Predstavte si moment nečakaného, moment prekvapenia v situáciách, keď človek nepremýšľa a očakáva niečo samozrejmé, dané, pretože to už videl stokrát. To je tá správna chvíľa nechať sa prekvapiť. Dokáže nás prekvapiť niečo také známe ako tabuľka čokolády?

Netradičná nová čokoláda od Milky prekvapuje najskôr tvarom – jej kocky sú hravo nepravidelné a inej veľkosti. Najviac vás však prekvapí jej vnútro – kocky ukrývajú kombináciu rôznych ingrediencií: hravé kakaové dražé či neposedné želé a bláznivé praskajúce guľôčky.

Pamätáte si z detstva malé praskajúce guľôčky? Také, ktoré v ústach rozpútali šumivú búrku? Tak to sú ony! Nikdy neviete koľko a v ktorej kocke sa ukrývajú, ani to, ako veľmi sa vám v ústach rozbláznia. Kúsok po kúsku môžete objavovať chuť novej čokolády – sami, s rodinou aj s priateľmi.

S Milkou Choco Jelly môžete navyše prežiť prekvapenie aj na Facebooku v aplikácii, kde má každý šancu získať dve tabličky tejto hravej čokolády. Jedna totiž nikdy nestačí a každý si zaslúži poriadnu porciu toho najjemnejšieho potešenia.

Trúfnite si odkryť všetky kúsky čokolády Choco Jelly! Zahrajte si ju tu 

 

-reklamná správa-

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu