Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na študijnom pobyte v zahraničí sa zbláznil: Totálna zmena, desivé FOTO po plastike

Pred premenou a po nej Zobraziť galériu (3)
Pred premenou a po nej (Zdroj: uproxx.com)

SOUL - Mladík, na ktorého sa pozeráte, je dvadsaťpäťročný Brazílčan, ktorý sa nechal preoperovať na Ázijčana. Stalo sa tak po tom, ako absolvoval výmenný študijný pobyt v Južnej Kórei. Zrejme ho jej obyvatelia očarili natoľko, že sa chcel na nich čo najviac podobať.

Kozmetické procedúry ako napríklad zväčšenie prsníkov, pier či pozadia nie sú v Brazílii ničím výnimočným. Istý mladík ale zašiel ešte o krok ďalej. Nechal sa preoperovať na inú rasu. Z modrookého blondiaka sa stal tmavovlasý Ázijčan. Doteraz podstúpil desať chirurgických zákrokov očí, aby sa čo najviac podobali na tie šikmé ázijské a aj úpravu nosa. Taktiež nosí šošovky, ktoré zmenili ich farbu, píše denník Korea Herald.

Na študijnom pobyte v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: uproxx.com)

Na študijnom pobyte v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: uproxx.com)

Xiahn, ako si teraz hovorí, sa rozhodol pre plastiku po tom, ako v Kórei strávil istý čas ako zahraničný študent. Všimol si, že plastiky tam ľudia nepovažujú za nič výnimočné, a že je už pomerne bežné, keď si nechávajú operatívne upraviť nejakú časť svojho tela. "Kórejci si častokrát nechávajú upraviť tvar svojich očí, aby vyzerali viac západne. Ja som urobil pravý opak," vysvetľuje.

Novopečný Ázijčan tvrdí, že ďalšie zákroky už neplánuje, ale to u ľudí, ktorí už nejaké podstúpili, nikdy neviete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu