Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Odmena za každodenný nákup? Vy a vaši blízki si ju zaslúžite

Tesco Club card
Tesco Club card (Zdroj: PR)

Vernostný program Clubcard už dávno neznamená len vyúčtovanie bodov štyrikrát do roka.

Odmeny pre seba a svoju rodinu,  nižšie ceny na obľúbené výrobky či množstvo ďalších výhod. Čo je na tom najlepšie? To všetko sa zmestí na jednu jedinú kartičku – Clubcard. Nie je preto žiadnym prekvapením, že má jeden z najúspešnejších vernostných programov na Slovensku viac ako milión aktívnych užívateľov.

 

Aj za nakupovanie si zaslúžite so svojou rodinou odmenu. Dokonca nie len raz, ale pravidelne a na množstvo rôznych spôsobov. Rozumieme tomuto princípu. Preto pracujeme na tom, aby ste s našim vernostným programom boli stále viac spokojní.

 

Práve preto Clubcard už dávno neznamená len zbieranie bodov. Clubcard dnes predstavuje celú plejádu výhod  šitých doslova na mieru každého zákazníka. Či už jedná o odmeny v pravidelnom Clubcard vyúčtovaní v podobe peňažných poukážok a zľavových kupónov  alebo tiež nižšie ceny na obľúbené produkty v Tesco letáku len pre členov klubu.

 

Tým sa však výpočet výhod členstva vo vernostnom programe ani zďaleka nekončí. Odmeňujeme totiž ako nakupovanie, tak i vaše úsilie o lepšie životné prostredie. Napríklad extra bodmi za kúpu výrobkov  ktoré šetria prírodu. Prečo to robíme? Pretože každé správne rozhodnutie si zaslúži odmenu. Dvojnásobok bodov tak získate i pri kúpe výrobkov značky Vitakids, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre deti.

 

Odmeňujeme vás i  za čas, ktorý ste sa rozhodli stráviť so svojimi blízkymi. Napríklad namiesto nakupovania. Preto body Clubcard zbierate i pri využívaní donáškovej služby Tesco Potraviny domov – na kartičku vám dokonca pripíšeme ich dvojnásobný počet.

 

O výhodách Clubcard nehovorí len počet jeho členov. Jeho obľubu podčiarkuje aj skutočnosť, že vernostný program už prerástol obchody Tesco. Do programu Clubcard sa zapojili i prví externí partneri. So svojou obľúbenou kartičkou sa tak môžete odmeniť nižšími cenami pri rodinných dovolenkách v sieti hotelov Sorea,  pri návšteve autorizovaných servisov Škoda či vychýrených aquaparkoch Tatralandia a Aquacity Poprad.

 

Za nakupovanie i za čas strávený s rodinou, za šetrenie životného prostredia a za mnoho ďalší vecí si podľa nás zaslúžite odmenu. Vy i vaši blízki. Aby ste si mohli užívať výhody Clubard stačí vám málo – pravidelne si kartičkou „pípnuť“ pri pokladni obchodov Tesco. 

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu