Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poznáme výhercu súťaže o tlačiareň Epson

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: epson)

Mnohým z nás chýbajú fotografie, ktoré by sme si mohli prezerať so svojimi blízkymi a priateľmi opäť aj na papieri a nie len na monitore nejakého elektronického zariadenia. Kvalitná tlač fotografií však bola pomerne dlhú dobu spotrebiteľmi len málo využívaná, v prvom rade z dôvodu jej vysokej ceny.

Situácia sa však v poslednej dobe mení. Spoločnosť Epson uviedla už pred časom na trh sériu atramentových tlačiarní s integrovaným systémom zásobníkov atramentu s veľmi veľkou kapacitou. Do tejto série patrí aj tlačiareň Epson L800, ktorá je ideálna na tlač fotografií. Integrovaný systém zásobníkov atramentu umožňuje tlač vysokokvalitných fotografií, zároveň však ponúka mimoriadne nízke náklady na vytlačenie jednej fotografie.

Užívatelia môžu tlačiť veľmi kvalitné fotografie bez okrajov až do formátu A4. Vďaka vysokým rýchlostiam tlače môžete vytlačiť fotografiu s rozmermi 10 × 15 cm už za 12 sekúnd.  Priamou tlačou na potlačiteľné CD a DVD môžete navyše jednoducho vytvoriť prispôsobené albumy s digitálnymi fotografiami.

Súčasťou balenia je aj súprava šiestich samostatných 70 ml atramentových náplní v podobe fľaštičiek, čo je cenovo neuveriteľne výhodné. Každá súprava náplní dokáže vytlačiť až 1.800 vysokokvalitných trvanlivých fotografií so živými a realistickými farbami s rozmermi 10 × 15 cm, pričom náklady  na fotografiu týchto rozmerov dosahujú iba 0,035 €.

Používaním originálnych atramentov od spoločnosti Epson navyše získate požadovanú kvalitu tlače a každá atramentová náplň má uzatvárateľný kryt, ktorý umožňuje jej skladovanie, ak sa nepoužíva. Tlačiareň Epson L800 je vybavená tlačovou technológiou Epson Micro Piezo, ktorá poskytuje vysokú trvanlivosť, kvalitu a spoľahlivosť. Zásobník atramentu s veľkou kapacitou je plne integrovaný do tlačiarne, preto sa môžete spoľahnúť na tlač bez neporiadku a problémov typických pre iné systémy atramentových zásobníkov.

Čas letných dovoleniek sa nezadržateľne blíži. Veríme, že aj vďaka tlačiarni Epson L800 spomienky na ňu nezostanú len na chladných pamäťových kartách, ale že si ich budete môcť pripomínať a komentovať v kruhu priateľov a že si ich pri tom budete môcť opäť chytiť do rúk. Pre úplnosť ešte dodávame, že výrobcom odporúčaná maloobchodná cena na Slovensku je 338,99 € vrátane DPH.

Zapojte sa do súťaže, stačí ak zodpoviete správne na otázku a jeden z vás vyhrá tlačiareň Epson L800!

Súťažná otázka:

Aký objem má fľaštička s atramentovou náplňou, ktorá je v súprave 6ks dodávaná s tlačiarňou ako súčasť balenia?

1. 60 ml

2. 430 ml

3. 70 ml

Výherca:

Anton Janešík, Žilina

Gratulujeme!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu