Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvý MINI BAR na svete

Prvý MINI BAR na svete Zobraziť galériu (13)
Prvý MINI BAR na svete (Zdroj: BMW)

V maďarskom hlavnom meste oficiálne otvorili brány prvého baru na svete inšpirovaného britskou automobilovou značkou MINI s názvom MINI BAR BUDAPEST.

Myšlienka celosvetovo jedinečnej koncepcie baru, ktorý sa nachádza v srdci maďarského hlavného mesta na námestí Szent István tér vznikla v hlave  spolumajiteľa baru a skúseného gastronóma, Balázsa Gubcsóa. “Hostia môžu v každom rohu baru vidieť a cítiť detaily známe z dizajnu automobilov značky MINI. Preto aj výber farieb, foriem a materiálov odzrkadľuje prvky používané značkou MINI. Bar, ako aj automobily MINI, žnú úspechy nielen svojimi rozmermi, ale aj štýlom, dôvtipnosťou a vypracovanosťou všetkých detailov. 100 m² vnútorného priestoru a 60 m² terasy poskytuje dostatok priestoru pre vynikajúce a nenapodobiteľné party. Navyše v kuchyni pripravujeme pre svojich hostí gastronomické lahôdky v kvalite hodnej značky MINI.” – vraví Gubcsó, ktorý už prevádzkoval niekoľko štýlových a trendových barov a reštaurácii.

Majiteľa podniku MINI BAR BUDAPEST očarili automobily MINI prvýkrát pred desiatimi rokmi, kedy sa stal šťastným majiteľom automobilu MINI Cooper S. “Odvtedy som sa stal čoraz väčším fanúšikom značky. A odteraz mám na jej úspechu aj obchodný záujem. Môj nápad sa zapáčil aj stredoeurópskemu a mníchovskému vedeniu značky MINI – mali za to, že jednej z najštýlovejších značiek sveta sa dostane starostlivosti, ktorú si zaslúži: počnúc od náročného a nápaditého jedla cez kvalitný dizajn pripomínajúci automobil MINI, až po exkluzívne a skutočne mestské prostredie” – povedal Balázs Gubcsó.

“Nočný život je základnou súčasťou značky MINI a odteraz to platí aj opačne, najmä v Budapešti. Automobily MINI sú o stretnutiach a party konaných s priateľmi a predstavujú večnú mladosť, prémiovú kvalitu a individualitu. Značka MINI má mnoho fanúšikov po celom svete vrátane strednej Európy. Preto bude MINI BAR BUDAPEST pre lokálnu a globálnu MINI komunitu  ideálnym a cool miestom pre zdieľanie životného štýlu MINI“, dodal Denis Baudouin, konateľ maďarského zastúpenia značky BMW, spoločnosti BMW Group Magyarország.

Spolu s otvorením baru sa v Maďarsku predstavil aj najnovší model MINI tretej generácie. Nové MINI si zachovalo okamžite rozoznateľné znaky, dizajn je však nový: nové MINI je väčšie, priestrannejšie a modernejšie.  Ale skutočná novinka tkvie vo vycibrenejších technických riešeniach. Nový systém ovládania a zobrazovania, nové, ešte úspornejšie troj-, resp. štvorvalcové motory používajúce technológiu MINI TwinPower Turbo, asistenčné systémy vodiča a novinky technológie  MINI Connected Services - ako sú zobrazovanie údajov na čelnom skle, aktívny systém regulácie rýchlosti s kamerovým systémom Driving Assistant, alebo systém upozorňujúci na nebezpečenstvo kolízií či stretu s chodcami, s funkciou automatického brzdenia. Zvýšila sa úroveň dielenského spracovania a použitých materiálov, preto nový model môže byť ešte lepším etalónom pre konkurenčné značky v oblasti zábavy za volantom, prémiovej kvality a individuality.

Na oficiálnej otváracej party oslavovalo otvorenie svetovo prvého MINI BARU viac ako 400 pozvaných hostí.

Adresa MINI BAR BUDAPEST

H-1051 Budapest, Szent István tér 11.

www.minibar-budapest.com

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu