Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bývajte už od 1,89 % ročne... alebo nám dovoľte zaplatiť úroky z medziúveru za vás

Bývajte s nami Zobraziť galériu (2)
Bývajte s nami (Zdroj: PR)

Jarné mesiace sú ako stvorené na obnovu alebo riešenie nového bývania. Rekonštrukčné i stavebné práce sa rozbiehajú, onedlho budú v plnom prúde. Ľudia, ktorí sa zamýšľajú nad novým alebo vynoveným bývaním, si čoraz nástojčivejšie kladú otázku – kto mi pomôže s financovaním mojich zámerov?

Ak váhate, zvažujete pre aj proti, alebo ak ste doteraz nenašli správnu odpoveď, radi vám poradíme. Jedno z najlepších riešení je stavebné sporenie v Prvej stavebnej sporiteľni.

Stačí si len vybrať

Pri príprave našej aktuálnej akciovej ponuky sme sa sústredili na to, aby si v nej niečo pre seba našiel úplne každý. Niekto dáva prednosť úveru s naozaj nízkym úrokom, ďalší ocení úľavu na splátkach, iný nechce alebo nemôže založiť úver nehnuteľnosťou a určite nikto neodmietne bonus navyše. Začnime neodolateľne nízkou úrokovou sadzbou V súčasnosti je to u našich úverov na bývanie až o 3 % menej, ako v prípade bežnej úrokovej sadzby. U tých najvýhodnejších sa zvýhodnený úrok začína už od 1,89 % ročne. Podmienkou je založiť takýto úver nehnuteľnosťou a zaviazať sa k viac ako 10-ročnej splatnosti.

Výhodou je, ak klient pred požiadaním o takýto úver na bývanie už sporil na svojom účte stavebného sporenia. Čím viac a čím dlhšie, tým lepšie preňho. Zvýhodnenú úrokovú sadzbu mu podľa jeho želania zafixujeme na jeden alebo tri roky. Dodáme len, že táto ponuka PSS, a. s., sa netýka spotrebiteľských úverov.  

Aj bez založenia nehnuteľnosti

Riešenie však máme aj pre tých našich klientov, ktorí si potrebujú požičať nižšiu čiastku, alebo nechcú či nemôžu založiť svoj úver na bývanie nehnuteľnosťou. V tomto prípade môžete siahnuť po medziúvere. Ak ho budete zodpovedne splácať, PSS, a. s., za vás raz ročne, vždy v decembri, zaplatí jednu splátku úrokov z vášho medziúveru. Ak sa rozhodnete pre medziúver do 40 tisíc €, v závislosti od jeho typu a dĺžky splácania, môžete ušetriť aj viac ako 4 tisíc €. Pre našich sporiacich klientov zároveň platí, že až do tejto výšky ho netreba ani založiť nehnuteľnosťou.

Navyše, každému žiadateľovi o medziúver sprostredkujeme Unikátne poistenie domácnosti. Vy sa zabezpečíte pred nepriaznivými udalosťami a prvé dva roky poistného budete mať zdarma. PSS, a. s., uhradí poplatok za vás.

A čo ten sľúbený bonus?

Ten je určený mladým ľuďom resp. rodinám, ktoré u nás splácajú úver a ktorým sa narodilo dieťa. Ak podajú žiadosť do troch mesiacov od radostnej udalosti, umožníme im odklad úverových splátok až o pol roka. Určite mnohým tak zmiernime výdavky, ktoré sú s narodením bábätka neodmysliteľne späté. Ponuka výnimočných úverov PSS, a. s., platí do konca júna 2014. 

Viac informácií získate u obchodných zástupcov Prvej stavebnej sporiteľne, alebo na čísle 02/58 55 58 55 či na www.pss.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu