Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Z tučka a alkoholika je krásavec: Toto je jeho nové JA!

Brian s priateľkou Jackie Zobraziť galériu (2)
Brian s priateľkou Jackie (Zdroj: Twitter)

LANSING - Brian Flemming z Michiganu nebol vždy taký fešák. Ešte pred pár rokmi by ste ho nespoznali. Vážil totiž 283 kilogramov, ku ktorým sa dopracoval vlastnou vinou. Prešiel si skutočným peklom, vyhodili ho zo školy aj práce. Ale ako vidno, jeho život nabral ten správny smer.

Mladý Američan začal pred mnohými rokmi zaháňať depresie jedlom a alkoholom. Každý večer dokázal vypiť fľašu vodky zmiešanú s litrom sódy. Denne sa stravoval v rýchlom občerstvení. Medzi jeho najobľúbenejšie jedlá patril dvojitý cheesburger, veľké hranolky a kuracie nugetky. Všetko samozrejme zakončené sladkou malinovkou.

Takýto spôsob života zanechal na Brianovi svoje následky. Dostal vyhadzov zo školy aj z práce. Celé dni trávil hraním hier na počítači. Je to paradox, ale práve táto činnosť ho zrejme zachránila. Cez internet sa totiž zoznámil s dvadsaťročnou Jackie Easthamovou z Londýna, píše portál tn.cz. Postupne sa medzi nimi vytvorilo silné priateľské puto.

Flemming očakával, že keď sa kamarátke zverí so svojimi problémami, poľutuje ho. Lenže nasledoval pravý opak. Dievčinu, ktorá trpí svalovou dystrofiou, veľmi rozčúlilo, že niekto takto hazarduje so svojím zdravím. Tridsaťročného mladíka tieto pravdivé slová veľmi zasiahli. Začal sa cítiť previnilo a konať. Prestal piť a behom niekoľkých mesiacov schudol 45 kg. Zmenil aj svoj jedálniček, do ktorého zaradil také potraviny ako cereálie, jogurty, ryžu či zeleninu. A pridal pravidelný pohyb. V dôsledku toho klesla jeho hmotnosť z 283 kg na 106.

Z tučka a alkoholika
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Vynovenému Brianovi sa podarilo vrátiť do práce a plánuje doštudovať aj vysokú školu, konkrétne psychoterapiu. S Jackie sú stále v kontakte. Je jej veľmi vďačný za to, že z neho urobila iného človeka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu