Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otec kúpil dcére (26) nové prsia: Budete sa čudovať, ale ich príbeh neodsúdite!

To je ale riadna zmena Zobraziť galériu (4)
To je ale riadna zmena (Zdroj: photo-features.co.uk)

SOUTHAMPTON - Georgina Bairdová má najlepšieho otca na svete. Aspoň tak to tvrdí ona. Spojil totiž príjemné s užitočným, keď ju donútil schudnúť tak, že jej sľúbil zaplatiť plastickú operáciu pŕs. Podarilo sa. Mladá žena má nielen nový hrudník, ale aj o 60 kg menej.

Dvadsaťšesťročná Britka bojovala s nadváhou posledných šesť rokov, po pôrode svojho druhého dieťaťa, syna Olivera. Upadla totiž do postnatálnej depresie a navyše ju opustil aj priateľ. Svoje psychické problémy riešila jedlom. Jej hmotnosť tak stúpala do závratných výšin.

"Som veľmi nízka, meriam iba niečo cez meter a pol, takže so všetkými tými kilami naviac som vyzerala ako delová guľa," zaspomínala si viacnásobná matka pre denník Daily Mail.

Otec kúpil dcére (26)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: photo-features.co.uk)

Georginin otec Simon sa už na to ale viac nemohol pozerať. Vedel o tom, že jeho dcéra túži po väčších, či skôr pevnejších, prsiach, tak si vymyslel plán. Ponúkol jej, že zákrok zaplatí v prípade, že schudne. Zabralo. Pre dievčinu zrazu nebol problém nahradiť nezdravé donáškové jedlá šalátom a bublinkové nápoje vodou a zeleným čajom.

Kilá týmto spôsobom išli dolu jedna radosť. Potom však stretla svojho súčasného manžela Elliota, s ktorým otehotnela tretíkrát. Krátko po pôrode začala behať trikrát týždenne a cvičiť v posilňovni. Keď sa pred dvomi rokmi vydávala, mala o šesť desiatok kíl menej ako kedysi.

Otec kúpil dcére (26)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: photo-features.co.uk)

Keďže sa Georgine podarilo splniť cieľ, ktorý jej vytýčil otec, mohla ísť konečne na plastiku pŕs. Teraz je konečne so sebou spokojná. "Bol to dlhý proces, ale dokázala som to. Za všetko vďačím môjmu otcovi. Keby ma nedonútil schudnúť, asi by som to nikdy nezvládla a navyše by som nemala nové prsia," dodala šťastná fešanda.

Otec kúpil dcére (26)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: photo-features.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu