Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najedzte sa do štíhlosti: Čím väčšia porcia, tým lepšie! Ako na to?

Obal knihy Najedzte sa do štíhlosti - rozšírené vydanie (2014)
Obal knihy Najedzte sa do štíhlosti - rozšírené vydanie (2014)

Antónia Mačingová je už viac ako 15 rokov slovenskou odborníčkou na zdravú výživu. Práve v týchto dňoch sa dostalo na pulty rozšírené vydanie jej mimoriadne úspešnej knihy Najedzte sa do štíhlosti. My vám prinášame aspoň jeden malý dôvod, prečo by ste ju mali mať doma.

Čím väčšia porcia, tým lepšie. Naozaj! Dietológovia síce radia, že schudnete jedine obmedzeným množstvom prijatej stravy, ale názor autorky knihy Najedzte sa do štíhlosti - rozšírené vydanie (2014), je opačný. Ako píše, najdôležitejšie je to, čo na tom tanieri máte. Malo by toho byť toľko, aby vás to zasýtilo. A hlavne, malo by to byť jedlo bohaté na živiny, minerálne soli a vitamíny. Lebo takéto jedlo zabezpečí dostatočné doplnenie „skladových zásob“. Vyvarujte sa tej chyby, že budete málo jesť a veľa piť. Môže sa stať, že vyplavíte aj tie živiny, ktoré vám mali pomôcť, no nestihli. A ďalšie do tela už nedoplníte. Takže jedzte a pite podľa odporúčania v knihe.

Telo sa dokáže očistiť za 28 dní, ale ak si chcete naozaj doplniť sklady v tele dostatočným množstvom minerálnych solí a živín, je potrebné, aby ste sa správne stravovali dlhšiu dobu. „Až potom sa môžu prejaviť výsledky vašich nových volieb, a neverím, že by ste sa chceli vracať k niečomu, čo vám ubližuje. Ak sa máte najradšej na svete - nevrátite sa,“ tvrdí Mgr. Antónia Mačingová a dodáva: „Čím viac sa máte radi, tým viac na sebe pracujete. To spôsobuje, že ste šťastnejší, lebo sa lepšie cítite. Ako sa začína meniť váš vonkajší vzhľad, začnete počúvať komplimenty ako dobre vyzeráte a vy budete okolo seba šíriť pozitívnu energiu.“

Zbavujte sa pomaly starých návykov a zlozvykov a tak sa zmeníte. Nad tým, čo konzumujete, môžete mať kontrolu. Len vy ovládate svoje vlastné reakcie. Hovorí sa tomu disciplína. Počiatočná disciplína sa postupne zmení na vašu prirodzenosť. A vy si už automaticky budete vyberať stravu, ktorá bude vašim liekom a balzamom na dušu. Kniha Najedzte sa do štíhlosti - rozšírené vydanie (2014) vám prezradí 28 dňový program harmonizácie organizmu, schodíkovú metódu chudnutia, semaforové stravovanie, mesačný program podľa semaforového stravovania a rady pre stravovanie podľa krvných skupín. Určená je pre tých, ktorí svoj život chcú zmeniť od základov a dodržiavať tento nový životný štýl dlhodobo.

Kniha Najedzte sa do štíhlosti - rozšírené vydanie (2014) sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu