Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Smutný výraz? Už nikdy viac!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Tak, ako otáčame stránky v kalendári, pribúdajú aj naše roky a spolu s nimi sa na našej pleti vytvárajú vrásky. Niektoré vnímame pozitívne, napríklad horizontálne vejárikovité „vrásky šťastia“ okolo očí spojené s častým smiechom.

Ženy, ktoré trápia vrásky, sa stále častejšie sťažujú na smutný a unavený výraz tváre, ktorý je spôsobený vertikálnymi vráskami medzi obočím, okolo úst, nad hornou perou a nosoretnými ryhami po stranách nosu. Ich prehlbovanie spôsobuje, že tvár vyzerá staršia, smutnejšia alebo unavená. Jedným z radikálnych riešení, ako sa ich zbaviť, sú injekcie a výplne. Vichy prináša prvý menej invazívny krok v boji proti týmto vráskam, v podobe novinky Liftactiv Advanced Filler.

Povedzte NIE vráskam vďaka retinolu

Liftactiv Advanced Filler je prvou starostlivosťou od Vichy na vyhladenie povrchových a vyplnenie hlbokých vertikálnych vrások s cieľom navrátiť tvári jej pozitívny a mladistvý vzhľad. Jeho základným pilierom je kombinácia účinných látok: čistý retinolv + LR2412. Pre intenzívne vyhladenie vrások na povrchu pleti je tu retinol v doposiaľ najvyššej koncentrácii (0,2%), ktorá kedy bola v prípravkoch každodennej starostlivosti Vichy použitá. LR2412 zase pôsobí ako „vnútorná biologická injekcia“ pre vyplnenie hlbokých vrások. Vďaka preukázanej synergii týchto aktívnych látok dochádza ku viditeľnej korekcii hlbokých vertikálnych vrások už od 1. mesiaca.*

Exkluzívna textúra so silným účinkom

Ľahká a fluidná textúra sa príjemne nanáša a vstrebáva. Pleť je hneď hladká bez mastného či lepivého efektu. Vďaka perleti dodáva pleti skutočný jas, kým kyselina hyalurónová a glycerín okamžitú hydratáciu. Krém je vhodný pre všetky typy pleti a je možné ho použiť aj ako podklad pod make-up.

Odporúčané použitie                                   

Liftactiv Advanced Filler aplikujte na tvár ráno či večer podľa vašej preferencie. Bez ohľadu na dobu aplikácie  je nutné ráno vždy použiť aj prípravok s ochranným faktorom minimálne SPF15. V prvých dňoch sa môže objaviť dyskomfort pleti (začervenanie, pálenie, olupovanie, vysušenie), to je bežné a súvisí to s účinnosťou produktu. Potom aplikujte raz za 2 dni apo odznení sa vráťte ku každodennej aplikácii. Nekombinujte s ďalšími prípravkami obsahujúcimi retinol. Pri suchej pleti kombinujte s hydratačnou starostlivosťou. Nevystavujte sa UV žiareniu, návštevám solárií, zvýšenej expozícii na slnku (medzi 11. -15. hod.) O vhodnosti prípravku a správnej aplikácii sa odporúča poradiť s odborníkom.

*Kosmeto-klinický test, 37 osôb.

-reklamná správa- 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu