Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Slzy v očiach: Úžasná záchrana opusteného psíka, ktorému vrátili život!

Zúbožený Gideon Zobraziť galériu (3)
Zúbožený Gideon (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Pomáhať tým, ktorí si nemôžu pomôcť sami, je úžasné poslanie. Svoj život mu zasvätila aj Annie Hartová, známa milovníčka psov a výkonná riaditeľka americkej nadácie Bill Foundation. Jej cieľom je zachraňovať zvieratá, ktoré trpia zneužívaním alebo zanedbávaním a nájsť im nový domov, aby nezomreli na ulici. Jej kanál na YouTube je plný dojemných videí, ale to, ktoré natočila v decembri minulého roka, je skutočne výnimočné.

Pitbulla našla v tak zlom stave, že bolo jasné, že sa po ulici poneviera už dlhú dobu. Pomenovala ho Gideon, dala mu najesť a znovu ho privedla k životu. Ako dosvedčujú zábery, psík trpel chorobami, pôsobil sklesnuto a bál sa ľudí. Lenže Anna mu vštepila novú nádej.

VIDEO Slzy v očiach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

VIDEO Slzy v očiach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Priviedla ho k veterinárovi, ktorý vyliečil jeho telo a svojou láskou mu rovnako pomohla povzbudiť jeho ducha. Z Gideona sa opäť stal šťastný psík, ktorý teraz čaká na to, kto si ho adoptuje. Investícia do neho bola totiž naozaj veľká. Animal Wellness Foundation za jeho veterinárnu starostlivosť veľkoryso zaplatila viac ako 4-tisíc dolárov.

Vďaka dobrým ľuďom je tak Gideon znovu spokojný a už mu chýba len pán, ktorý ho bude mať rovnako rád a nikdy viac nedopustí, aby sa ocitol na ulici. Jeho premena zo zbedačeného tvora na milého lapaja je skutočne neuveriteľná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu