Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Policajti zaparkovali na chrapúňa a odskočili si na obed: FOTO, ako dôkaz ich arogancie!

Tu by páni policajti stáť rozhodne nemali Zobraziť galériu (3)
Tu by páni policajti stáť rozhodne nemali (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Policajti by mali ísť príkladom a konať tak, ako žiadajú od občanov. Občas sa však aj im stane, že (ne)chtiac porušia zákon a ešte sa pri tom nechajú aj prichytiť. Tak tomu bolo aj v bratislavskom Novom Meste.

Vaše tipy

Aj majster tesár sa utne, hovorí ľudová múdrosť. V utorok sa ňou riadili bratislavskí policajti, ktorí sa išli naobedovať do reštaurácie v Novom Meste. Náš čitateľ ich prichytil pri tom, ako nešikovne zaparkovali. Nielenže parkovali v protismere, ale navyše nedodržali predpísanú vzdialenosť päť metrov pred priechodom pre chodcov. Taktiež stoja pod značkou "Daj prednosť v jazde" a bránia tak ostatným vozidlám v plynulom prejazde križovatkou.

Policajti zaparkovali na chrapúňa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Policajti zaparkovali na chrapúňa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Vzorové parkovanie pre všetkých! Muži zákona len potrebovali zahnať hlad v neďalekej reštike. Veď keď je prázdny žalúdok, treba mu predsa pomáhať a chrániť ho!," okomentoval čitateľ svoje fotky, ktoré spravil na rohu Kutuzovovej a Vajnorskej ulice.

Policajti zaparkovali na chrapúňa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

O stanovisko sme samozrejme požiadali aj samotný policajný zbor. "Príslušný nadriadený policajta v rámci objasňovania podozrenia zo skutku vykazujúceho znaky priestupku preverí skutočnosti, za akých došlo k podozreniu zo spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. V prípade, že sa nepreukáže postup policajta v súlade s ustanovením § 69 ods. 4 z. č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke, bude vykonané objasňovanie vo veci podozrenia z priestupku a vyvodená disciplinárna zodpovednosť zo strany priameho nadriadeného dotknutého policajta," uviedla pre Topky hovorkyňa KR PZ v Bratislave Karina Považanová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu