Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Charlie Clubber vs. Michal Gečevský

PR Zobraziť galériu (2)
PR (Zdroj: Laddy M)

Ibiza club vám 22.marca prináša výnimočnú noc v spoločnosti hostí, ktorí svoj život zasvätili hudbe. Spozornieť by mali hlavne milovníci tanečnej elektronickej hudby, ale nie len tí.

Pozvanie prijali, Charlie Clubber, úspešný dídžej a producent, ktorý svoje umenie priblížil už tisíckam ľudí vo viac ako deviatich krajinách sveta. Košice pravidelne navštevuje už od roku 2008 a jeho vôbec prvé vystúpenie v metropole východu sa odohralo  práve v klube Ibiza. Okrem djingu sa venuje hre na bicích a gitare. Jeho najvýraznejšími úspechmi sú vystúpenia v Amnesia clube na Ibize a v Ministry of Sound v Londýne, kde sa predstavil ako vôbec prvý a jediný slovenský DJ. Je o ňom známe, že priaznivcov nevníma ako fanúšikov, takmer okamžite sa z nich stávajú priatelia. O to intenzívnejšie pocity prežíva za mixážnym pultom, keď má tu možnosť „osláviť“ narodeniny v ich spoločnosti.

Po jeho boku sa so svojimi živými vstupmi predstaví herec, spevák a inštrumentalista, Michal Gečevský. Jeho tvár ste mohli zazrieť v  najznámejších slovenských seriáloch ako Panelák, Dedičtsvo, Dr.Ludsky, Aféry, Deň a Noc a iné. Michal sa spolupodieľal na kompozícii Charlieho tracku „Feel The Music“ ktorým na seba upriamili pozornosť. Momentálne v klubovom prostredí pôsobí ako jedna z hlavných postáv šteklivého projektu Magnifique Night určeného hlavne pre dámy, pohľad naňho dámam určite vadiť nebude J

Takáto kombinácia živej produkcie nie je pre Charlieho výnimočným javom, sám si v minulosti prizval niekoľko významných osobností, ako huslistu riaditeľa Janáčkovej filharmónie v Ostrave Petra Krajniaka či pianistu Samuela Ivašku, momentálne pôsobiaceho v USA a ďalších.

Za mixážnym pultom sa okrem nášho rezidentného DJa predstaví aj Tamira. Mnohí z vás ju možno poznáte ako Laddy M, ktorej rodným mesto sú práve Košice, kde si odohrala „nejaký ten piatok“ takmer vo všetkých našich kluboch. Môžeme byť na ňu právom hrdí, nakoľko za pomerne krátke obdobie sa z malej hviezdičky stala medzinárodná, ktorú poznajú v Egypte, Anglicku, Španielsku Maďarsku, Poľsku, Česku na Cypre aj na Malte.

Noc sa ponesie v štýle EDM /electronic dance music, ktorý sa vo svete teší veľkej obľube. Niet divu keď na jeho čele stoja mená ako Hardwell, Tiesto, Fedde Le Grand, W&W, Hard Rock Sofa a mnooooho iných.

Poďte spolu s nami do toho už 22 marca v Košiciach. Prinášame vám možnosť využiť zľavu na vstupnom už dnes. Viac informácií nájdete v sieti www.predpredaj.sk.

Vstupné
DO 23:00

s ISIC 2€

bez ISIC 3€


PO 23:00

s ISIC 3€

bez ISIC 4€

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu