Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vlastnou mysľou dokážete zázraky: Tu je návod

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

Nikdy a za nijakých okolností nevzdávajte svoj boj. Stojí pri vás celá armáda vašej energie, vôle, sily, nádeje a dôvery v seba samého. Kniha Myslenie uzdravuje sa s vami podelí o nové fascinujúce možnosti samoliečby, aby ste ani v tých najnepriaznivejších a najkritickejších chvíľach svojho života nepociťovali osamelosť, bezmocnosť a beznádej.

Máte dosť času? Na túto otázku pravdepodobne väčšina z vás odpovie NIE! Rovnako odpovedá deväťdesiat percent zamestnaných ľudí. Zdá sa, že ľudia nikdy nemajú dostatok času, ale čas je presne to, čo s ním sami urobia. Ak sa ustavične naháňate a žijete uponáhľane, nebudete mať nikdy dosť času a stále vás bude prenasledovať pocit, že nič nestíhate a ste v jednom kole. Ak spomalíte a vzdáte sa myšlienky, že musíte všetko zvládnuť, stihnete všetko, čo ste si predsavzali. Neponáhľajte sa, máte k dispozícií celý svoj život.

"Trpezlivosť je najlepší prostriedok proti všetkým ťažkostiam," píše sa v knihe Myslenie uzdravuje. Platí to aj v prípade ochorenia. Je pochopiteľné, že chorý človek sa usiluje o čo najrýchlejšie prinavrátenie svojho zdravia, pokiaľ možno bez veľkého úsilia, ale nie je to také jednoduché. Dôležité je uvedomiť si, že choroby nevypuknú zo dňa na deň. Choroba sa spravidla rozvíja celé roky, takže nemôžete čakať, že sa okamžite vyliečite. Všetko má svoj čas a nevyhnutným prostriedkom na dosiahnutie cieľa je trpezlivosť. To znamená zmieriť sa s tokom života a povedať si, že ten pravý čas určite príde.

Jedno anglické príslovie hovorí: "Choroba pricvála na koni, odchádza po svojich."  Doprajte svojmu organizmu niekoľko týždňov, aby zmobilizoval liečivé sily a začal proces uzdravenia. Netrpezlivosť a túžba mať všetko okamžite a za každú cenu vedú k stresu, strachu a neraz aj k sklamaniu. Všetko má svoj čas. S knihou Myslenie uzdravuje získate nový pohľad na svoj život aj na okolitý svet a budete ho vnímať ako zdroj nekonečných variácií. Otvorí sa vám množstvo možností, kým všetkým sa môžete stať. Čítaním tejto knihy a realizovaním odporúčaných metód možno stratíte niekoľko hodín svojho času, ale môžete získať roky života. Ste pripravení? Nový život je pred vami.

"Keď sa zbavíte toho, čo vás obmedzuje, začnete si uvedomovať krásu života, ktorý vás obklopuje."

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu