Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Američan podáva smiešnu žalobu na McDonald': Dostal iba jednu servítku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LOS ANGELES - Istý Afroameričan z Kalifornie žaluje sieť reštaurácií s rýchlym občerstvením McDonald's za to, že k jedlu, ktoré si objednal, dostal iba jednu servítku. Od spoločnosti teraz žiada finančné odškodnenie vo výške 1,5 milióna amerických dolárov (v prepočte zhruba 1,1 milióna eur).

Incident, za ktorý chce Webster Lucas vysúdiť odškodné, sa podľa neho odohral 29. januára v pobočke reštaurácií v Pacoime v Los Angeles. Objednal si hamburger, ku ktorému mu dali iba jednu servítku. Keď si šiel vypýtať ďalšie, manažérka prevádzky ho vraj odbila so slovami, že už nejaké dostal. 

"Mal som sa ísť najesť radšej do Jack in the Box (sieť reštaurácií s rýchlym občerstvením, pozn. red.), pretože som sa sem neprišiel hádať o servítky. Prišiel som sa najesť," povedal podľa vlastných slov na mieste nespokojný zákazník. Po tejto vete však podľa vlastných slov začal z celej situácie cítiť rasizmus, pretože manažérka mexického pôvodu vraj zamrmlala niečo ako "vy čierni". 

Lucas sa následne e-mailom sťažoval u generálneho manažéra prevádzky. V sťažnosti popísal, že nedokázal pracovať z dôvodu silnej psychickej bolesti, ktorá sa u neho objavila ako následok hádky v reštaurácii. Ako odškodné mu vraj ponúkli hamburgery zdarma. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu