Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Rus sa vracia späť k prírode: Úžasný spôsob, ako píliť drevo!

(Zdroj: liveleak)

RUSKO - Možno to spôsobil nedostatok elektriny, alebo len chcel poskytnúť svojmu štvornohému zvieraťu dostatočný pohyb, ale tento Rus vymyslel spôsob, ako spraviť z koňa pohonnú jednotku. Nebola však určená na premiestnenie z miesta na miesto, ale na vyrábanie energie potrebnej na chod píly.

Nech už je dôvod akýkoľvek, tento ruský "drevorubač" prišiel na to, ako zapriahnuť svojho koňa do práce iba tým, že bude chodiť. Postavil ho na improvizovaný bežecký pás a ten pohybmi nôh vyrobil dostatok energie na pohon píly.

Treba uznať, že vynález je to naozaj invečný a spätý s prírodou, veď takto vlastne pomohol vyprodukovať čistú, zelenú energiu. Koňovi určite pohyb iba prospel a jeho majiteľ má dostatok dreva na zimu, ktorá v Rusku ešte ani zďaleka nekončí.

Tridsaťsekundové video sa objavilo na portáli LiveLeak iba pred dvomi dňami, ale už si našlo takmer 80-tisíc divákov a rozhodne pobavilo. Samozrejme nesmú pod ním chýbať ani vtipné a ironické komentáre, že keby muž použil sekeru, skôr by sa zahrial. Iní však prispievateľovi oponovali, že rovnako dobre určite zahreje aj vodka.

Kôň a píla

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu