Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ping pongový zápas roka: Timo Boll majster v stolnom tenise si to rozdá s robotom

Timo Boll proti robotovi
Timo Boll proti robotovi (Zdroj: Foto: youtube)

NEMECKO – Svetoznámy majster v stolnom tenise Timo Boll sa rozhodol podstúpiť nezvyčajnú výzvu. Už budúci mesiac sa v ping pongovom zápase stretne s robotom. Nebude to však hocijaký plecháč, ale dokonalý, najrýchlejší na svete priemyselný robot Kuka.

Už onedlho sa stretne v stolnotenisovom zápase nemecký majster Timo Boll s dokonalým robotom. Priemyselný tvorca nového robota Kuka chce jeho uvedenie na trh osláviť originálnym spôsobom. V novej továrni v juhozápadnom Šanghaji chcú nového robota predstaviť v stolnotenisovom zápase s človekom, a to priamo s majstrom Timom Bollom.

Ostrosledovaný zápas sa má odohrať už budúci mesiac 11. marca. Boll má za sebou legendárnu kariéru a množstvo víťazstiev nad ľudskými protivníkmi, no proti modelu Kuka, ktorý výrobcovia označujú za najrýchlejší na svete, ešte nehral. Bollovi priaznivci, ale aj neprajníci, ako aj široká verejnosť sú už teraz zvedaví na Bollov zápas s oranžovým robotom.

Tieto stroje sa používajú pre montáž výrobkov, na nakladanie a vykladanie, a dokonca aj na maľovanie. Jeho oranžová farba bola inšpiráciou aj pre rad luxusných hodiniek z nerezovej ocele vyrobených podľa Sevenfriday.

Trailer vás má navnadiť na dokonalý zápas. Niet pochýb, že pôjde rozhodne o skvelé zápolenie.

  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu