Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Obézna Whitney (29) dokáže so svojím telom divy: Chudé baby strčí do vrecka!

Whitney vo svojom živle
Whitney vo svojom živle (Zdroj: YouTube)

RALEIGH - Ak si niekto myslí, že právo tancovať majú iba chudí ľudia, hlboko sa mýli. Američanka Whitney Way Thorová všetkým neprajníkom odkazuje, že tanec miluje a ani kilá navyše jej nezabránia sa venovať svojmu najobľúbenejšiemu koníčku.

Whitney Way Thorová zo Severnej Karolíny začala tancovať, keď mala štyri roky. Možno by to dotiahla až na profesionálku, keby jej v šestnástich rokoch nediagnostikovali syndróm polycystických vaječníkov (endokrinologické ochorenie, pri ktorom sa vaječníky plnia cystami, pozn. red.).

Dievčina sa ale ani napriek tomu, že kvôli chorobe v priebehu pribrala 90 kg, svojho hobby nevzdala. Tancuje ďalej a dokonca omnoho lepšie než mnohé chudé baby. Chce ostatným ukázať, že hmotnosť nie je prekážkou, a že človek by sa za svoje telo nemal hanbiť.

"Chcem prelomiť stereotyp o tom, že tuční ľudia nie sú aktívni a talentovaní," hovorí dvadsaťdeväťročná producentka rádia, ktorá istý čas žila aj v Kórei. "Naučila som sa byť šťastná bez ohľadu na to, ako vyzerám," dodala sympatická bacuľka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu