Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Staromestský maškarný bál sa už blíži!

Príďte sa zabaviť na Staromestský maškarný bál Zobraziť galériu (3)
Príďte sa zabaviť na Staromestský maškarný bál (Zdroj: PR článok)

Bratislavská mestská časť Staré Mesto pripravila pre všetkých obyvateľov aj návštevníkov už druhý ročník Staromestského maškarného bálu. Aj týmto podujatím chce Bratislave prinavrátiť tradíciu bálov a plesov. Hostia sa môžu tešiť na bohatý program s hlavnou hviezdou večera Sisou Lelkes-Sklovskou.

Už budúcu sobotu sa v hoteli Carlton uskutoční druhý ročník Staromestského maškarného bálu, tento krát venovaný spomienke na zlaté časy operety. Hostia sa môžu tešiť na program na dvoch pódiách. Operetnou časťou ich prevedie Metropolitný orchester Bratislava spolu so svojimi sólistami. Postupne tu vystúpia nielen slovenskí umelci Lucia Komorovská a Patrik Horňák, ale aj sólisti Tatjana Schullern a Franz Leitner z Rakúska a manželia Anita Lukács a Zsolt Vadász z Maďarska. Hlavnou hviezdou večera bude slovenská diva Sisa Lelkes-Sklovska. Na druhom pódiu sa o zábavu postará Marián Čekovský so svojou skupinou a zahrajú aj Kuštárovci.

Večernému maškarnému bálu bude predchádzať Staromestský detský maškarný bál na ľade. Príďte aj so svojimi ratolesťami na klzisko na Hviezdoslavovom námestí medzi druhou a štvrtou poobede, všetky deti v maskách majú vstup zdarma. Tešiť sa môžete na vystúpenie mladých krasokorčuliarov Slovana, vyhodnotenie a ocenenie najkrajšie masky a diskotéku na ľade. A večer sa príďte zabaviť bez detí na 2. staromestský maškarný bál!

Lístky na 2. Staromestský maškarný bál si stále môžete zakúpiť v pokladni miestneho úradu Bratislava-Staré Mesto na Vajanského nábreží 3 alebo cez internet. Okrem večernej toalety sú vítané aj rôzne masky a dobové kostýmy. Škraboška je povinná.

Staromestský maškarný bál podporili hlavní partneri HB Reavis, Kooperativa a J&T Real Estate. Partnermi bálu sú Radisson BLU Carlton Hotel, Esterházy Austria, Brstislavský samosprávny kraj, Fox One a Slovakpubs.sk. Bál mediálne podporili: Zoznam.sk, Rádio Expres, Slovenka, Star, Metropola, Zenskyweb.sk, Milliard Sun, Big Media, Pre Sent a Medias Media.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu