Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce odhalenie: Hitler sa dožil krásneho veku, zomrel ako 95-ročný!

Hitler so svojou priateľkou Zobraziť galériu (3)
Hitler so svojou priateľkou (Zdroj: Foto: Daily Mail)

JUŽNÁ AMERIKA – Šokujúce informácie odhaľuje kniha „Hitler v Brazílii - Jeho život a smrť“. Autorka v nej tvrdí, že nacistický vodca neumrel v berlínskom bunkri, ale dožil sa vysokého veku 95 rokov. Zomrel v roku 1984 a život po úteku z Nemecka prežil podľa Simoniy Renee Guerreiro Dias v Južnej Amerike v malom mestečku Nossa Senhora do Livramento.

Dejiny hovoria, že v roku 1945 Hitler spáchal samovraždu v berlínskom bunkri, keď si uvedomil, že Nemecko prehralo druhú svetovú vojnu.  

Na veľké prekvapenie autorka Simoni Renee Guerreiro Dias vo svojej knihe tvrdí, že Adolf Hitler v skutočnosti unikol zo svojho úkrytu a zomrel inkognito v roku 1984 v malom mestečku blízko brazílskej hranice s Bolíviou. Dožil sa 95 rokov.   

Šokujúce odhalenie: Hitler sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)
  

Ako súčasť Hitlerovej prepracovanej ľsti, aby unikol odhaleniu, mal byť aj vzťah s černoškou menom Cutinga. Takto chcel podľa autorky knihy dokázať, že nemôže byť diktátor, ktorý nenávidel každého, kto nespĺňa jeho árijský ideál.

Kniha s názvom Hitler v Brazílii - Jeho život a jeho smrť, spochybňuje všeobecne prijímaný názor, že diktátor sa zastrelil vo svojom bunkri v Berlíne 30. apríla 1945. Študentka postgraduálneho štúdia Simoni Renee Guerreiro Dias načrtla vlastnú bizarnú teóriu.

Tvrdí, že Hitler žil ako Adolf Leipzig v malom mestečku Nossa Senhora do Livramento, 30 míľ od hlavného mesta Cuiaba. Simoni je Brazílčanka a pochádza práve z tohto mesta. Tvrdí, že Leipzig bol v okolí známy ako „Starý Nemec“.

Bunker v Berlíne, kde údajne Hitler zomrel
Zobraziť galériu (3)
Bunker v Berlíne, kde údajne Hitler zomrel  (Zdroj: Foto: Daily Mail)


Podľa denníka Daily Mail, Simoni teraz plánuje podrobiť údajné Hitlerovo telo testom DNA, hneď po jeho exhumácii. Chce tak urobiť pomocou  jeho príbuzných, ktorí žijú v Izraeli. Autorka poukazuje vo svojej knihe na fakt, že Leipzig bolo rodiskom Hitlerovho obľúbeného skladateľa Bacha. Hovorí, že jej podozrenie o Adolfovi Leipzigovi vzrástlo po tom, čo na jeho fotku vo photoshope dala fúzy a tento obrázok porovnal s fotografiami nacistického vodcu.

Je pravdou, že desať tisíc nacistov utieklo po vojne, vrátane neslávne známych Adolfa Eichmanna a Josefa Mengeleho. Vyšetrovanie smrti Hitlera bolo brzdené nedostatkom akýchkoľvek fyzických dôkazov o jeho smrti. Veľa fantastov verí, že Hitler nezomrel v berlínskom bunkri, pretože v roku 2009 našli v jeho blízkosti fragmenty lebky. Na základe testov DNA zistili, že pozostatky patria žene.

Rochus Misch, bývalý osobný strážca Adolfa Hitlera, ktorý ako posledný človek videl nacistického vodcu v jeho posledných hodinách v Nemecku, zomrel vlani v septembri vo veku 96 rokov. Misch žil s Hitlerom a jeho pani v podzemnom úkryte. Pred svojou smrťou povedal, že videl Hitlera, ako sa zrútil s hlavou na stôl po tom, čo počul výstrel za jeho zatvorenými dverami.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu