Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčatá podliehajú novej mánii: Internet zaplavujú FOTO vychudnutých brúch!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB)

LONDÝN - Nad všemožnými spôsobmi, aké mladé dievčatá vymýšľajú, aby mohli porovnať svoju krásu, až rozum zastáva. Po medzere medzi stehnami sa stal novým trendom takzvaný bikinový most, ktorým vraj možno rozlíšiť štíhlu dievčinu od šedého priemeru. Nezmysel? Povedzte to tisíckam dievčat, ktoré vo veľkom so svetom zdieľajú fotografie vychudnutých postáv.

Ešte donedávna bolo "in" merať štíhlosť medzerou medzi stehnami. Ak sa dievčati v stoji stehná dotýkajú, vraj nie je dostatočne štíhla. Naopak, čím väčšia medzera, tým bližšie k akémusi vysnenému "ideálu" krásy. Hoci aj laik hneď pochopí, že ide o nezmysel, medzi mladými dievčatami na internete si napriek tomu našiel tisícky priaznivkýň.

S novým rokom sociálne siete ovládol aj nový trend, v ktorom sa merítkom štíhlosti stala medzera, tento krát medzi spodným dielom bikín či spodnej bielizne a bruchom. Tento nový spôsob merania krásy sa nazýva bikini bridge (v preklade bikinový most, pozn. red.) a spočíva v tom, že sa spodný diel nemôže dotýkať brucha a tak, ako pri stehnách, čím je medzera väčšia, tým lepšie.

Dievčatá podliehajú novej mánii:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Na sociálnych sieťach už vzniklo niekoľko skupín s množstvom fanúšičiek, ktoré si medzi sebou zdieľajú fotografie vychudnutých postáv v plavkách. Odborníci však vystríhajú pred extrémnym chudnutím a upozorňujú dievčatá, aby zbytočne neriskovali svoje zdravie.

Dievčatá podliehajú novej mánii:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu