Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Odkaz smútiaceho vdovca rozjasňuje ľuďom deň: Chcem vám zaplatiť večeru!

Lee Ballantyne a jeho manželka Zobraziť galériu (3)
Lee Ballantyne a jeho manželka (Zdroj: FB)

ONTARIO - Rodák z Ontaria Lee Ballantyne prišiel 30. decembra o svoju manželku Carol, ktorá zomrela na rakovinu. Keď sa bol prvýkrát po jej smrti najesť vonku, zbadal vedľa seba šťastný pár, ktorý mu pripomenul ich spoločnú minulosť, a rozhodol sa vykonať veľmi láskavý čin. Dvojici napísal na obrúsok odkaz, že za milé spomienky, ktoré mu vyčarili, by za nich chcel zaplatiť večeru.

"Nepoznáte ma, ale moja krásna manželka, s ktorou som bol 43 rokov, minulý týždeň zomrela. Dnes som jedol prvýkrát sám. Pripomenuli ste mi nás pred mnohými rokmi, Prosím, dovoľte mi kúpiť vám večeru. To vyčaruje Carol úsmev na tvári a mňa urobí šťastným..." znie odkaz, v ktorom Lee dvojici ešte zaželal aj šťastný nový rok.

Odkaz smútiaceho vdovca rozjasňuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Neznámo akým pričinením, sa však tento odkaz dostal aj na internet a užívatelia sa o ňom vyjadrovali dosť nepriaznivo, pretože si mysleli, že je to iba ďalší podvrh. Keď si však vlákno na Reddite všimol jeden z Leeho synov, nedalo mu neozvať sa a neuviesť všetko na pravú mieru.

"Mama zomrela 30. decembra a otec sa včera rozhodol ísť sám prvýkrát na večeru. Dnes ráno mi povedal, čo urobil. (...) Všetko je to pravda. Je to naozaj rukopis môjho otca," uviedol.

V nekrológu bola Carol opísaná ako milujúca a starostlivá matka a babička. ktorú jej traja synovia a päť vnúčat napĺňali radosťou a pýchou. V septembri minulého roka jej lekári diagnostikovali rakovinu pľúc, ale v decembri svoj boj so zákernou chorobou prehrala.

Gesto, ktoré pre ňu Lee urobil, dosvedčuje, že svet nie je plný iba zla a naozaj za každým úmyslom netreba hľadať len úskoky a snahu o podvod. Ešte naozaj existujú ľudia, ktorí robia veci nezištne, spontánne a s otvoreným srdcom.

Veľká rodinka.
Zobraziť galériu (3)
Veľká rodinka.  (Zdroj: FB)

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu