Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Michael (†56) umrel na rakovinu, jeho žena zo žiaľu, ostali tri deti siroty!

Manželia bez seba nevedeli žiť
Manželia bez seba nevedeli žiť (Zdroj: swns.com)

SUDBURY - Niekedy býva puto medzi manželmi také silné, že jeden bez druhého nevedia žiť. To bol zrejme prípad Carol Westovej a jej manžela, ktorý nedávno zomrel na rakovinu. Smútok vdovy bol tak veľký a intenzívny, že o tri týždne umrela aj ona. Od žiaľu.

Päťdesiattriročná žena bola úplne hotová, keď jej manželovi Michaelovi pred rokom a pol diagnostikovali rakovinu pažeráka v poslednom štádiu. Jeho zdravotný stav sa neustále zhoršoval a v decembri svoj boj s ťažkou chorobou vo veku 56 rokov prehral.

Carol smrť dlhoročného partnera zlomila. Minulý utorok zrazu ochorela a tak sa jej priťažilo, že musela byť hospitalizovaná. Krátko nato zomrela. Zanechala po sebe tri deti, ktoré tak v krátkom čase prišli o oboch rodičov.

Syn Tony je presvedčený, že jeho mama umrela zlomené srdce. "Nemohli žiť jeden bez druhého. Mamička smrť môjho otca znášala veľmi zle. Navyše sa to stalo krátko pred Vianocami. Ustavične plakala, až z toho ochorela. Pred piatimi rokmi mala mŕtvicu, ale nikdy by sme si neboli pomysleli, že sa pominie tak skoro," povedal denníku Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu