Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia v Michalovciach: Otec sa zobudil pri mŕtvej dcérke Vivien (†2)

Vivien s otcom Zobraziť galériu (6)
Vivien s otcom (Zdroj: foto: tv markíza)

MICHALOVCE –Rodičom sa zrútil celý svet po tom, čo im z nevysvetliteľných dôvodov zomrela len dvojročná dcérka Vivien. Dievčatko večer usedavo plakalo, bolo doma s otcom samo. Otec sa ho usiloval utíšiť a uložil ho do postele vedľa seba. Spoločne zaspali, no ráno maličká Vivien už nedýchala.

Obrovská tragédia sa stala v Michalovciach. Otec bol doma s dievčatkom sám, mama bola v tom čase v nemocnici. Podľa otcových slov dcérka trpela epileptickými záchvatmi. Stále musel byť niekto pri nej, niekto ju zobrať na ruky a popestovať.  V osudný večer Vivien usedavo plakala, preto sa ju usiloval utíšiť a uložil ju k sebe do postele.

Spoločne zaspali, no ráno sa otcovi zrútil celý svet. Dievčatko nedýchalo a malo modré ústočká. „Hneď som vyskočil, snažil som sa nahmatať tep,  videl som, že nedýcha. Dával som jej umelé dýchanie, masáž srdca. Videl som, že sa mi nedarí, zavolal som záchranku,“ uviedol pre TV Markíza otec malého anjelika.

Tragédia v Michalovciach: Otec
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Záchranári dorazili na miesto nešťastia. Dievčatko ďalej oživovali a následne ho previezli do michalovskej nemocnice, kde už len skonštatovali smrť.

Tragédia v Michalovciach: Otec
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Matka dieťatka sa po hrozivom telefonáte, v ktorom sa dozvedela, čo sa stalo, vrátila šokovaná z nemocnice domov. Otec malej dcérky si nedokáže vysvetliť, čo sa mohlo v osudnú noc stať. Po obrovskej tragédii sa rodičom zrútil celý svet.

Nešťastie sa stalo ešte začiatkom januára, maličkú Vivien pochovali. Pravdepodobnou príčinou úmrtia mohlo byť zadusenie. „K uduseniu mohlo dôjsť znemožnením dýchacích pohybov pri mechanickom pritlačení trupu dieťaťa,“ uviedla hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

"Uvedenú vec vyšetruje vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ  Michalovce ako podozrenie z prečinu usmrtenia," dodala Mésarová. Ďalšie okolnosti prípadu sú v štádiu šetrenia.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu