Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Treskúca zima v USA robí divy: Čo sa stane, keď tínedžer močí pri -17 stupňoch!

A močíme a močíme
A močíme a močíme (Zdroj: YouTube)

SAINT PAUL - Spojené štáty minulý týždeň zasiahla najväčšia studená vlna za posledné dve desaťročia. Extrémnym mrazom musia čeliť vo viacerých štátoch. Čo jedných ničí, druhých však naopak baví. Ako napríklad mladíka z nasledujúceho videa.

USA zasiahli pred pár dňami nezvyčajné mrazy, ktoré úplne ochromili tamojší život. Niekoľko desiatok ľudí v dôsledku toho zomrelo, úrady zatvorili stovky škôl. Len v pondelok v krajine zrušili alebo odložili viac ako 10 tisíc letov. Prúd mrazivého a hustého vzduchu, ktorý je známy ako arktický polárny vír alebo polárny vortex, sa presúval cez Stredozápad, pričom vietor znižoval teplotu až na mínus 50 stupňov Celzia, čo sa prejavilo v Minnesote a Montane.

A práve jeden mladík z Minnesoty sa rozhodol, že mráz otestuje. Najprv vonku, kde bolo v tom čase -17 stupňov, vylial osemnásťročný Dakota Laden z plechovky do vzduchu horúcu vodu, čím vznikol efekt hmly. To  ho tak pobavilo, že sa postavil do snehu, otvoril rázporok na nohaviciach a začal cikať. Z prúdu teplého moču sa vplyvom extrémne nízkej vonkajšej teploty parilo ako z komína. Nuž, aj takto sa dá zabaviť počas treskúcej zimy.

Močenie v mraze

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu