Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sarah má najväčší "kufor" na svete: Pod 213 cm zadkom praská aj záchod!

Sarah má s takým zadkom čo robiť Zobraziť galériu (4)
Sarah má s takým zadkom čo robiť (Zdroj: profimedia.sk)

CHICAGO - Sarah Masseyovú z Chicaga rozhodne nikde neprehliadnete. Jej zadoček má totiž obvod viac ako dva metre. Napriek tomu zvláda bežné činnosti ako cvičenie, jazda autom, varenie alebo nakupovanie, hoci s menšími problémami.

Tridsaťtriročná Sarah tvrdí, že má najväčší zadok na svete. A zrejme nie je ďaleko od pravdy. Meria totiž neuveriteľných 213 centimetrov.

Sarah má najväčší
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Matka dvoch detí, ktorá váži 203 kg, dostáva každý mesiac z dôvodu zníženej pohyblivosti invalidný dôchodok vo výške v prepočte 900 eur. Kedysi sa za svoju hmotnosť hanbila, no teraz ju už nerieši. "Každý deň si o mňa niekto obtrie ústa, ale už mi je to jedno. Chodím so vzpriamenou hlavou," povedala.

A aby dokázala, že je to naozaj tak, svoje sexi fotky zverejňuje na internete, kde sa tešia veľkej obľube. Niektorí muži totiž oveľa viac ako vychrtliny preferujú korpulentné ženy.

Sarah má najväčší
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kilá navyše však Masseyovej spôsobujú aj značné problémy. Na oblečenie veľkosti 10XL napríklad míňa niekoľkokrát viac peňazí než "normálne" ženy, pretože väčšie outfity sú drahšie. Aj plnenie každodenných úloh je pre ňu obtiažnejšie. Cez dvere musí chodiť bokom, inak by cez ne neprešla. Používa pri tom manévrovací tanec. Taktiež sa už pod ňou zlomilo niekoľko stoličiek a raz aj záchodová misa, píše web denníka Daily Mirror.

Sarah má najväčší
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sarah by bola rada, keby sa jej predsa len podarilo aspoň trochu schudnúť na zadku, pretože jej nohy kvôli tomu veľmi trpia. Bude to ale ťažké, keďže je to podľa jej slov dedičné. Na to by sa ale vyhovárať príliš nemala, lebo ako priznala, rada maškrtí a jedenie zmrzliny po večeroch patrí k jej obľúbeným činnostiam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu