Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Žena má najväčší zadok na svete, váži 140 kíl!

Donna sa pýši najväčším zadkom na svete
Donna sa pýši najväčším zadkom na svete

AUSTIN - Väčšina žien túži po menšom zadku ako je ten, ktorým ich obdarovala príroda. Pre perfektné pozadie sú schopné urobiť takmer všetko - lopotiť sa v posilňovni či nosiť sťahovacie nohavičky. Dionne Washingtonová chce ale presný opak.

Tridsaťpäťročná Američanka je na svoj zadok široký 1,6 metra hrdá a predstava, že by bol menší ako je teraz, je pre ňu úplne neprijateľná. Obrovské pozadie totiž považuje za najväčší prínos, ktorým sa pýši.

"Sedím doslova na poklade. Môj zadok mi ročne vynáša 90-tisíc dolárov (v prepočte 64 285 eur). Kedysi som ho nenávidela, ale teraz ho priam zbožňujem," povedala rodáčka z Texasu. Keď svoje masívne aktívum vážila naposledy, musela požiadať štyroch mužov, aby ju nadvihli a odniesli na priemyselnú váhu. Zadok meral v obvode neuveriteľných 4,5 metra a vážil 140 kilogramov.

To však Dionne nestačí; napriek zdravotným rizikám vyplývajúcim z nadmernej hmotnosti, akými sú vysoký cholesterol, cukrovka či srdcové ochorenia, je presvedčená o tom, že čím väčšie jej pozadie bude, tým viac fanúšikov a peňazí jej prinesie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu