Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najšialenejšia párty stredoškolákov: Kokteily z moču a spermií a orál na parkete!

Klub, v ktorom sa prasačiny odohrávali Zobraziť galériu (3)
Klub, v ktorom sa prasačiny odohrávali (Zdroj: thelocal.no)

OSLO - Mohli zájsť ešte ďalej? Nórski stredoškoláci pravidelne organizujú bláznivé párty ako oslavu úspešného ukončenia školského polroka. Tento rok však zašli naozaj priďaleko. Asi 200 študentov sa počas šialenej zábavy v jednom z klubov v meste Fredrikstad poriadne odviazalo a okrem ukazovania potetovaných zadkov sa neváhali oddávať orálnemu sexu priamo na parkete.

Netrvalo dlho a pikantné informácie zo zákulisia zrejme tej najšialenejšej študentskej párty prenikli na verejnosť. O jej škandalizáciu sa pravdepodobne postaral majiteľ klubu Tiger Tiger, kde sa študenti bláznivým orgiám oddávali. "Už ich sem nikdy nepustím, ich správanie nedávalo zmysel," povedal pre server thelocal.no rozhorčený majiteľ Jens Thorgaard. Väčšina študentov mala podľa neho 17 a 18 rokov a všetci boli na mol opití.

Do klubu si dokonca mali priniesť vlastné kokteily,  z ktorých obsahu sa dvíha žalúdok. Do pohárov si údajne zamiešali spermie a moč zriedené s vodou. S pokročilou hodinou a rastúcim promile v krvi študenti strácali všetky zábrany a neváhali sa dokonca oddávať orálnemu sexu priamo na pódiu. Orgie aj nechutné kokteily boli podľa vyjadrení školákov súčasťou akejsi šialenej súťaže. Na zadkoch mali dokonca  niektorí z nich vytetované meno ich "vodkyne".

Tá po prepuknutí škandálu poskytla rozhovor miestnym novinám, kde sa pokúšala ich správanie ospravedlniť. "Chápem reakcie ľudí, ale dialo sa to v uzavretej spoločnosti, kde bolo zakázané fotografovať a všetko, čo sa tam udialo, sa nemalo nikdy dostať na verejnosť," povedala študentka Maria Braathen Pettersen.

Maria Braathen Pettersen
Zobraziť galériu (3)
Maria Braathen Pettersen  (Zdroj: thelocal.no)

Riaditeľ Strednej školy Frederika II., ktorú blázniví tínedžeri navštevujú, je ich správaním pohoršení, no keďže išlo o aktivitu mimo pôdy školy, trestu sa pravdepodobne vyhnú. "Nie som priaznivconm takýchto bláznivých zábav, ale keďže ide o udalosť, ku ktorej nedošlo počas vyučovacích hodín a konala sa mimo pozemku školy, nemôžeme spraviť nič, iba študentom dohovoriť," uzavrel riaditeľ Jens Nicolaisen.

Jens Nicolaisen
Zobraziť galériu (3)
Jens Nicolaisen  (Zdroj: thelocal.no)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu