Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Kuchárski elfovia v Poluse - hostí vítali perníčkami

Kuchárski elfovia v Poluse  -  hostí vítali perníčkami Zobraziť galériu (12)
Kuchárski elfovia v Poluse - hostí vítali perníčkami

Skvelé popoludnie v kuchyni, pečenie, zdobenie, radosť a zábavu zažili všetci, ktorí navštívili počas druhého adventného víkendu Deň otvorených dverí v novej škole varenia v Poluse. Aj známa herečka Eňa Podzámska sa prišla pozrieť a vyskúšala pár zdravých receptov.

Ako to v takej škole varenia vyzerá? Ako sa prihlásiť a aké vhodné kurzy si vybrať? Ako zdravo variť? Odpovede na tieto otázky sa dozvedeli návštevníci v polusáckej Škole varenia počas Dňa otvorených dverí. Skúsení moderátori  Dodo Kuriľák z markizáckeho Telerána a Martin Chynoranský z Rádia Jemné melódie vítali návštevníkov počas dvoch dní a sprevádzali ich kulinárskym svetom.

Škola varenia v Polus City Center má názov „RADOSŤ VARIŤ“  a to presne aj sprostredkováva svojím absolventom kurzov varenia. V januári opäť otvorí svoje dvere  a zaháji ďalšie nové kurzy varenia na rôzne témy. Supervízorkou  školy a lektorkou varenia je skvelá kuchárka Henrieta Peškovičová, ktorá sa venuje nielen zdravému vareniu a pečeniu, ale i osvete zdravej výživy  a edukácii, napríklad ako správne vyberať a použiť suroviny na varenie.

Počas celého roka bude Škola varenia v Poluse organizovať: pravidelné kurzy varenia pre začiatočníkov i pokročilých, bezplatné, aj platené, jednoducho pre širokú verejnosť, zaujímavé  prednášky o zdravej výžive, kulinárske workshopy, ukážky a exhibície vo varení so zaujímavými osobnosťami, profesionálnymi kuchármi i celebritami,  môžete si v nej zorganizovať narodeninové večierky, či firemné párty, zorganizujú pre Vás mnohé ďalšie zaujímavé akcie s gastrotématikou.

ŠKOLU VARENIA nájdete v Poluse na 1. poschodí v uličke medzi Food Courtom a Cinema City.

Bližšie informácie o konkrétnych kulinárskych aktivitách, termínoch-rozpisoch kurzov a témach kurzov  a akcií nájdete pravidelne na www.poluscitycenter.sk   v rubrike Radosť variť alebo na  Facebook stránke  Radosť variť - Škola varenia v Poluse.

Na kurzy varenia sa môžete prihlásiť na mailovej adrese varenie@poluscitycenter.sk

Projekt „Radosť variť“ vznikol za podpory partnerov

 DECODOM, TESCOMA, ELECTROLUX  

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu