Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž prežil takmer týždeň bez jedla a vody: Na tele mŕtveho kamaráta!

Muž prežil šesť dní bez vody a jedla Zobraziť galériu (6)
Muž prežil šesť dní bez vody a jedla (Zdroj: dailymail.co.uk)

COLORADO – Neuveriteľné šťastie v nešťastí mal 36-ročný Američan, ktorý prežil v októbrovom počasí šesť dní a nocí bez pomoci v havarovanom aute. Teraz rozpovedal svoj príbeh.

Bolo to celé ako sen,“ spomína na osudové momenty svojho života Richard William Koester. 11. októbra sa vybral s kamarátom Ronaldom Lee Mohrom (59) do kasína v Cripple Creek. Mohr, ktorý sedel za volantom, však náhle dostal diabetický záchvat a omdlel. Vozidlo sa na odľahlom úseku diaľnice zrútilo do 9-metrovej rokliny.

Vodič bol okamžite mŕtvy, no Richard Koester žil. Uväznený v studenom aute bez vody a jedla, s rozdrvenými nohami a zlomenou čeľusťou.

Ronald Mohr
Zobraziť galériu (6)
Ronald Mohr  (Zdroj: dailymail.co.uk)
Richard Koester
Zobraziť galériu (6)
Richard Koester  (Zdroj: dailymail.co.uk)

Pamätám si, že keď som sa prebral, myslel som si, že snívam,“ spomína si dnes Koester v bezpečí nemocnice len na málo momentov. Na mŕtve telo kamaráta však nezabudne asi nikdy. Ležal som na ňom po celých šesť dní a nocí.Aj to, čo znie ako nočná mora, pomohlo napokon Koesterovi v takmer mrazivých teplotách napokon prežiť.

Muž prežil šesť dní
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

17. októbra objavil havarované auto, ktoré z cesty nebolo vidieť, diaľničný robotník.Prepchal som ruku cez veľkú dieru vzadu v aute a kričal som o pomoc. povedal zachránený muž, ktorý mal podľa vyhlásenia polície oblečené len dlhorukávové tričko.

Muž prežil šesť dní
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Nikto nechápe, ako dokázal prežiť.Stretol som sa s doktorom, ktorý mi zachránil život. Povedal, že moja telesná teplota bola v nemocnici 26 stupňov. Povedal, že som už mal byť dávno mŕtvy.

Muž prežil šesť dní
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Koester prišiel v dôsledku nehody o obe nohy od kolien nadol a niekoľko prstov na rukách. Má aj problémy s rečou. Podľa vlastných slov však cíti, že dostal novú šancu. „Mám pred životom nový rešpekt. Nebudem robiť kopu hlúpych vecí, ktoré som robil v minulosti. Myslím, že Boh má pre mňa plán. Preto som prežil.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu